|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ljudsko Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 8:19 Prispevkov: 1184 Aktiv.: 5.65 Kraj: Koroška-Mežica
|
Objavljeno: Čet Jun 19, 2008 6:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
In sedaj mi smiselno in v pomenu besede "logika" odgovori na to vprašanje: Čemu bi en normalen uvideven motorist ali voznik osebnega avtomobila, ki se drži pravil in predpisov na cesti hotel skrivati registersko tablico? Morda se pa sramuje svojega kraja kdove, potemtakem bi imel drugačno registracijo. Še drugi razlogi, razen tega, da je navaden bedak brez smisla v življenju, ki se požvižga za varnost in v najslabšem primeru tudi življenje (ali huje, invalidnost do smrti) drugih ljudi.
Lahko odgovoriš?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pero Član

Pridružen-a: Sob 02 Avg 2003 10:03 Prispevkov: 145 Aktiv.: 0.61 Kraj: Sevnica
|
Objavljeno: Čet Jun 19, 2008 6:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
ljudsko je napisal/a: |
In sedaj mi smiselno in v pomenu besede "logika" odgovori na to vprašanje: Čemu bi en normalen uvideven motorist ali voznik osebnega avtomobila, ki se drži pravil in predpisov na cesti hotel skrivati registersko tablico? Morda se pa sramuje svojega kraja kdove, potemtakem bi imel drugačno registracijo. Še drugi razlogi, razen tega, da je navaden bedak brez smisla v življenju, ki se požvižga za varnost in v najslabšem primeru tudi življenje (ali huje, invalidnost do smrti) drugih ljudi.
Lahko odgovoriš?  |
Zato ker je ql 007
Če ne voziš povsod po omejitvah, še ne pomeni da ogrožaš varnost. Ok v naselju se je dobr držat tistih 50, če pa na avtocesti pol kilometra pred cestinisko postajo pelješ 100 namesto predpisanih 60. Pa zaradi tega ne bo nihče umrl. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70783.10
|
Objavljeno: Čet Jun 19, 2008 6:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.03 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Čet Jun 19, 2008 7:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
borisz je napisal/a: |
Si že kdaj poskusil trk v steno pri 10km/h? |
Na srečo jaz tega še nisem preizkusil. Je pa moj nekdanji sodelavec zaradi tega umrl.
Če bi se najprej privezal in šele nato vžgal avto bi ostal 100% živ.
Parkiral je pred betonskim zidom. Ko je odhajal je namesto, da bi prestavil vzvratno preprosto hotel odpeljati. Z njim v avtu je bil tudi njegov brat - privezan.
Razdalja med avtom (stoenka je bila) in zidom je bila manj kot pol metra. Ker se je po cesti približeval nek drug avto je dal malo več gasa in na hitro speljal naravnost v zid.
Glava je razbila prednjo šipo. Umrl je čez dva dni v bolnišnici.
Kaj se s zgodi z takorekoč popolnoma nezaščitenim človekom na motorju pri 100 in več km na uro nočem niti razmišljat. In verjemite, da nočete vedeti kako to izgleda. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jule Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48 Prispevkov: 2533 Aktiv.: 11.79 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Čet Jun 19, 2008 8:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem videl en powerpoint prezentacijo, ostankov ljudi po hudih nesrečah(čreva, koža, noge, roke).
Še zdaj mi je žal da sem pogledal tisti powerpoint. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gumby Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32 Prispevkov: 4066 Aktiv.: 18.40
|
Objavljeno: Čet Jun 19, 2008 8:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
pero je napisal/a: |
Je pa res, da če se hočeš hitro vozit si kupiš športen motor. |
Vsak motor je dovolj hiter, da se komot ubiješ z njim... _________________ Tule nisem več aktiven. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2219 Aktiv.: 10.68 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Čet Jun 19, 2008 9:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Danes se enega videl, ko je drvel po glavni cesti (Tržič - Podtabor) brez čelade. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.94 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Čet Jun 19, 2008 9:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Že dolgo sem bil z kolegom v Ljubljani na Poljanski cesti sva videla.Kako je voznik in spotnik na skuterju zaletel v bočno avta in je sopotnik letel čez avto na tla.Na srečo je imel čelado.Pa ni hitro vozil. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pero Član

Pridružen-a: Sob 02 Avg 2003 10:03 Prispevkov: 145 Aktiv.: 0.61 Kraj: Sevnica
|
Objavljeno: Čet Jun 19, 2008 9:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
gumby je napisal/a: |
pero je napisal/a: |
Je pa res, da če se hočeš hitro vozit si kupiš športen motor. |
Vsak motor je dovolj hiter, da se komot ubiješ z njim... |
To je res. Tudi vsako kolo je dovolj hitro da se ubiješ z njim in vsak avto in vsaki rolerji. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.94 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Čet Jun 19, 2008 9:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa tudi enkrat sem iz balkona videl mladega kolesarja.Ki je precej hitro vozil in treščil v slučajno ustavljen kamion.Posledica, dobil je pretres. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MadMax Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16 Prispevkov: 4743 Aktiv.: 20.01
|
Objavljeno: Čet Jun 19, 2008 9:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jule je napisal/a: |
Sem videl en powerpoint prezentacijo, ostankov ljudi po hudih nesrečah(čreva, koža, noge, roke).
Še zdaj mi je žal da sem pogledal tisti powerpoint. |
Verjetno kaj temu podobnega: http://www.albertastars.com/posts.php?forum=4&topic=620 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jule Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48 Prispevkov: 2533 Aktiv.: 11.79 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Čet Jun 19, 2008 9:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na žalost ravno to. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.87 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Pet Jun 20, 2008 12:17 am Naslov sporočila: |
|
|
Moj bivši znanec se je z motorjem zaletel v priklopno škropilnico enega kmeta, ki je prepričljivo zapeljal na prazno glavno cesto iza ovinka. Znanec je bil na motorju samo v kratkih hlačah in peljal z max. hitrostjo, pred trkom ni niti ni imel možnost zaviranja.
Škropilnici je odtrgalo stransko veliko kolo in profilasti nosilec zadnjih šob.
Na cesti so zbirali ostanke telesa, med drugim tudi možgane.
Človek, ni bil slab, v njegovi družbi je bilo pestro in zabavno, nikoli mu ne bi privoščil kakršnekoli smrti. Imel je le rad adrenalin in hitrost, tako kot vsak človek, vsak pa si sam izbere kaj mu je najbolj po godu v zadovoljevanju teh potreb. _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70783.10
|
Objavljeno: Pet Jun 20, 2008 1:21 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
-=davor=- Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 21:17 Prispevkov: 133 Aktiv.: 0.62 Kraj: PTUJ
|
Objavljeno: Pet Jun 20, 2008 3:59 am Naslov sporočila: |
|
|
aly je napisal/a: |
Avtor vprašanja se sploh ne oglasi več v tej temi. Verjetno se boji linčanja
So me že srbeli prsti za zaklep teme, ampak koristnih odgovorov na vprašanje itak ni dosti. Puščam odprto, da lahko še naprej preklinjamo čez nore motoriste. |
potem takem pa le...
Edini "pametni" motoristi, ki jih jaz poznam so vozniki čoper motorjev, vsi drugi z športnimi motorji so pa le divjaki...
če že divjaš, divjaj po fair-play in pusti možnost da te tudi ujamejo...
da pa ne bo čist offtopik, kako bi pa lahko jaz naredil to na avtu, da bi se mi tablica obrnila in zamenjala z ukradenimi?  _________________ "Nikoli ne veš, kaj imaš, dokler tega nimaš" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni