|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.45 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Pet Jun 20, 2008 7:01 am Naslov sporočila: |
|
|
Na cesti Bistrica - Ljubelj je takih motoristov za en lep . Enkrat sem šel slučajno peš mimo policijskega radarja ko sta mimo drvela dva motorista (omejitev 50, ravni odsek, če kdo pozna Tovarna ROG v Križah). Policaj jih je lepo spustil mimo in meni jezik ni dal miru. Vprašal sem ali nista šla malo prehitro in ali ni za tako hitrost kar lepa kazen. Policist v miru odgovori: Saj ne bo ustavil. Kaj naj mu storim?
Torej kaj naredimo naslednjič ko me policist ustavlja? Odprem okno in rečem da ne bom ustavil in se peljem naprej? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lado Član

Pridružen-a: Pon 09 Feb 2004 13:22 Prispevkov: 1004 Aktiv.: 4.24 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Pet Jun 20, 2008 7:18 am Naslov sporočila: |
|
|
borisz je napisal/a: |
Ja, ja. Na žalost si pa kmet ni mogel izbrati kretena, ki mu je uničil stroj, niti se ni imel možnosti odločiti, da bi imel stroj nepoškodovan.
Razloži kako lahko "prepričljivo" in "neprepričljivo" zapelješ na cesto.
V tvoji zgodbi je "prepričljiv" le bedak, ki je ogrožal varnost drugih (nedolžnih) in svojo. In ta bedak na vso srečo, ni poškodoval nikogar drugega razen sebe.
lp
Boris |
No ker si tako idealen mi razloži to:
z motorjem se peljem po mestu (pod omejitvijo )in mi z dvorišča direkt pred mene pripelje avtomobil (zelo odločno) tako da nisem imel možnosti zavirati nič!!
In brezmotorni let (pa nisem pilot ) zlomljene kosti , uničen motor poškodovan sopotnik ....kaj sem pa lahko jaz izbiral?
Kupi si motor ,se normalno vozi magari po omejitvah, pa potlej sodi počez...
sicer je pa res najbolje zaključiti to temo, ker je veliko "kopitarjev " ki so poklicani da sodijo čevlje ter vse in vsakogar, saj po njihovem In Žlenderjevi logiki (če bi zmanšali hitrost vozil na 0 tudi prometnih nebi bilo -a ni super? in vsi bi srečno živeli do konca dni...
lp
lado |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70783.34
|
Objavljeno: Pet Jun 20, 2008 8:00 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ljudsko Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 8:19 Prispevkov: 1184 Aktiv.: 5.65 Kraj: Koroška-Mežica
|
Objavljeno: Pet Jun 20, 2008 8:08 am Naslov sporočila: |
|
|
Najbolje je, da to temo premaknete kam drugam, ali pa jo zaklenete, ker ne vodi nikamor. Lepo se vidi. Norci in bedaki (nori motoristi, za katere sem prej povedal, kaj so), bojo zagovarjali sebe in svoje pravice (ne pa tudi dolžnosti seve), pametni in normalni ljudje, ki se vozijo zgolj iz namena kam priti in ne iz namena pokazati se pred folkom in zraven pobiti sebe in pol mesta, pa bodo zagovarjali zakone in varnost na cesti. Tako da...zmagal ne bo noben. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70783.34
|
Objavljeno: Pet Jun 20, 2008 9:06 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pet Jun 20, 2008 2:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
He he ... kako ste razkurili s tem obračanjem tablic ...
Pred nekaj minutami sem imel v službi na tehničnem svetovanju dva čeladarja v usnju ... uganite o kakšnih motorčkih sta spraševala ...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matjazkariz Član

Pridružen-a: Sre 03 Nov 2004 18:09 Prispevkov: 1026 Aktiv.: 4.33
|
Objavljeno: Pet Jun 20, 2008 2:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jule je napisal/a: |
Sem videl en powerpoint prezentacijo, ostankov ljudi po hudih nesrečah(čreva, koža, noge, roke).
Še zdaj mi je žal da sem pogledal tisti powerpoint. |
Jaz na srečo nimam prijateljev, ki bi mi take grozote pošiljali na mail, kot se je to že zgodilo mojim znancem, to pa zato, ker vejo, da bi jih brez besed na gobec kresnu ob prvi priliki! Pa kateri norec lahko mirno slika take grozote in jih potem še dalje pošilja??!!???
Drugače vozim avto, sem vozil motor in ga kasneje zamenjal z biciklom. Z avtom in motorjem nikoli ne/nisem divjal, se mi je pa zgodilo da sem 2x z avtom s ceste zletel ter enih 3x z motorjem padel. Na srečo vse pri zelo nizkih hitrostih in brez poškodb. Z biciklom je drugače. S tem divjam kolkor morem. Še posebej v hrib . _________________ LP, Matjaž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
piroman Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06 Prispevkov: 2707 Aktiv.: 11.42 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jun 20, 2008 3:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Matjaž te grozote so cestna realnost, lahko tudi ti zaradi nekega norca končaš v 36 kosih. Ne vem zakaj bi si moral zatiskati oči pred tem. Po moje bi morali to pokazati vsakemu v avtošoli. Če bo kdo previdneje vozil in bolj pazil na cesti so definitivno dosegle svoj namen! _________________ One shouldn’t work on semiconductors, that is a filthy mess; who knows if they really exist!
Wolfgang Pauli, 1931 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.36 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Pet Jun 20, 2008 11:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
matjazkariz je napisal/a: |
Jaz na srečo nimam prijateljev, ki bi mi take grozote pošiljali na mail, kot se je to že zgodilo mojim znancem, to pa zato, ker vejo, da bi jih brez besed na gobec kresnu ob prvi priliki! Pa kateri norec lahko mirno slika take grozote in jih potem še dalje pošilja??!!??? |
To bi morali javno prikazovati zgolj v preventivne namene. Obvezno pa vsem bodočim šoferjem motorjev pred izpitom. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 12.00 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Sob Jun 21, 2008 9:46 am Naslov sporočila: |
|
|
matjazkariz je napisal/a: |
Jaz na srečo nimam prijateljev, ki bi mi take grozote pošiljali na mail, kot se je to že zgodilo mojim znancem, to pa zato, ker vejo, da bi jih brez besed na gobec kresnu ob prvi priliki! Pa kateri norec lahko mirno slika take grozote in jih potem še dalje pošilja??!!???
|
Namesto vseh nesmislov, ki priletijo v "mapa prejeto" bi bilo to celo zaželjeno.
Šele ko je človek dovolj šokiran, začne razmišljati drugače!
Noj sicer porine glavo v pesek in misli, da je rešil vse probleme........ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni