|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
DenaR Član

Pridružen-a: Pon 22 Okt 2007 16:53 Prispevkov: 16 Aktiv.: 0.07 Kraj: Muta
|
Objavljeno: Čet Nov 22, 2007 11:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ena diza je bila v tako slabem stanju, da če bi se veliko vozil okoli, bi se mi zgodil velik pok v motorju! Razgnalo bi mi vse...No tako mi je povedal mehanik.
Na Peugeot servisu pa taki bedaki, da nič ne ugotovijo, potem mi pa še skoraj kasirajo 40eur, za delo (no računalniški test)...A naredili niso nič..Oni pa merili samo tlak cilindrov..Pomoje nimajo pojma kako zgleda cela diza in kako uničena..Hehe
P.S. Bi jih lahko še mastno stožo...jah |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BB Neznanec

Pridružen-a: Ned 15 Jun 2008 13:28 Prispevkov: 7 Aktiv.: 0.03 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Čet Jul 03, 2008 4:03 pm Naslov sporočila: Pegueot 307sw 2.0hdi |
|
|
Pozdravljeni,
Imam tak avto in sem že izkusil kako dragi so rezervni deli, ker sem moral menjati vztrajnik.
Zamenjal sem tudi ventilator za prezračevanje kabine in me zanima če se ga da popraviti oz ima kdo izkušnje s tem?
lp
Boris |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
milan62 Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19 Prispevkov: 2391 Aktiv.: 10.09 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Čet Jul 03, 2008 5:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja kaj pa je pri vztrajniku sploh lahko narobe ?
LP _________________ Wasting time online since 1999 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LEDuser Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 12:06 Prispevkov: 1104 Aktiv.: 5.27 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jul 03, 2008 7:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zobnik se zaradi pokvarjenega štarterja zelo hitro posname. Že samo en odlomljen zob lahko naredi ogromno škode. _________________ Razsvetljujemo od leta 1920! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BB Neznanec

Pridružen-a: Ned 15 Jun 2008 13:28 Prispevkov: 7 Aktiv.: 0.03 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Pet Jul 04, 2008 3:34 pm Naslov sporočila: Napaka na vztrajniku ter ventilatorju Peugeot 307sw |
|
|
Pri mojem modelu je vztrajnik sestavljen, v notranjosti so vzmeti povezane na gred preko plastike. Pravijo da po 60000km plastika poči in vztrajnik je fuč. Sedaj imam modificiran vztrajnik in se naj ne bi ta napaka ponovila.
Drugače je moje vprašanje za forum: Ali je kdo popravljal ventilator za prezračevanje kabine od Peugeot 307sw?
lp
Boris |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kopron Član

Pridružen-a: Ned 17 Dec 2006 11:29 Prispevkov: 172 Aktiv.: 0.76 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Pet Jul 04, 2008 11:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vsi današnji dizli imajo dvomasni vztrajnik, zaradi enakomernejše in lepše vožnje pri nižjih vrtljajih motorja. Posebno izstopajo tisti z turbino ker je navor motorja dokaj velik pri 1500 vrtljajih. Če pa voziš sunkovito ali pa je motor čipan na več konjev pa ta vztrajnik manj zdrži in se podere že po 60000 kilometrih.. Razpadejo vzmeti notri in tudi plastika kmalu razpoka. _________________ Lep pozdrav Jože |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni