|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
peterka Član

Pridružen-a: Tor 08 Feb 2005 21:30 Prispevkov: 12 Aktiv.: 0.05 Kraj: BC
|
Objavljeno: Čet Mar 10, 2005 9:47 pm Naslov sporočila: FUJITSU SIEMENS ali HP |
|
|
Kupujem prenosnik pa sem se nekako odločil za enega izmed teh dveh.
Kako je vase mnenje (okvare-tezave), kaj priporočate iz vaših izkusenj?
hvala  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Hi-End Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 11:51 Prispevkov: 284 Aktiv.: 1.20 Kraj: Višnja Gora
|
Objavljeno: Čet Mar 10, 2005 10:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Iz lastnih izkušenj ti lahko povem sledeče. Zaključek potegni sam.
Uporabljam Compaq EVO1020N, simpatičen prenosnik, do sedaj ni bilo večjih težav, pravzaprav nobenih. Oprema je dobra, zvok dober, slika zelo solidna, tipkovnica dobra, baterija solidna. Po dobrih dveh letih uporabe še vedno brezhiben, le ohišje je malo razmajano - predvsem del z LCD-jem se malo ziblje.
Za kolgico sem zrihtal en HP, modela točno ne vem - ni bil ravno kakšen top model, prejt bolj osnoven. Do sedaj nobenih težav, je zadovoljna z njim. Me je pa kolega opozoril, da so bili HP-ji pred kakim letom problematični, ampak ne vsi in nič posebnega.
Fujitsu Siemensa (modela se ne spomnim, vem pa da je bil okol 500K SIT) pa ima sodelavec. Notebook je težak, a zelo kvaliteten. Je eden redkih modelov z serijskim portom. LCD je dober, baterija je dobra, izdelava zelo dobra, le da je težak, za moje pojme preveč.
Poglej si test notebookov v Monitorju par mesecev nazaj.
lp,
Leon _________________ Music is a part of my life, DIY is my life ! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni