|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
MAJASEN Neznanec

Pridružen-a: Pon 29 Sep 2008 10:13 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00 Kraj: PRIMORSKA
|
Objavljeno: Pon Sep 29, 2008 10:46 am Naslov sporočila: Kontrolna lučka ogrevalnih svečk utripa... |
|
|
Pozdravljeni,
vsake toliko mi pr avtu (vw polo dizl) začne utripati kontrolna lučka ogrevalnih svečk - in sicer enkrat na začetku vožnje, enkrat vmes, enkrat ko je avto hladen, drugič ko je topel. Se pravi – enkrat dela, pol ne, pol je kak teden vse ok, avto normalno vžiga in lepo teče, potem kar naenkrat sredi vožnje začne utripat, potem avto cukne in ugasne, ga brez problema takoj nazaj prižgeš, pol en cajt spet vse ok dela, pol začne spet utripat in se lahk dve uri voziš brez problema - utripa lučka in vse ok dela...
Kaj bi lahko bilo? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2342 Aktiv.: 9.88 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Pon Sep 29, 2008 10:56 am Naslov sporočila: |
|
|
Za začetek priklop na tester, ki ti bo izpisal kaj je narobe. Lahko pa povprašaš še tukaj.
Lp, Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
-boris- Član

Pridružen-a: Sre 21 Maj 2008 22:22 Prispevkov: 72 Aktiv.: 0.35 Kraj: Obala
|
Objavljeno: Pet Okt 10, 2008 12:24 pm Naslov sporočila: Re: Kontrolna lučka ogrevalnih svečk utripa... |
|
|
kateri letnik je avto??
mislim da je stop stikalo v okvari.
lučka grelnih svečk ima tudi funkcijo prikaza napake motorne elektronike (ker lučke za ta namen ni) in najverjetneje je stop stikalo, pogosta napaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fricky Član

Pridružen-a: Pon 22 Sep 2003 15:37 Prispevkov: 260 Aktiv.: 1.10 Kraj: Ribniško Pohorje
|
Objavljeno: Pet Okt 10, 2008 9:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja pri meni je bilo tudi tako.Šele ko je tester pokazal na zavorno stikalo sem opazil da stop luči samo včasih zagorijo... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni