www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Kabel od Ross-tech za program VAG COM

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Hi-End
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 11:51
Aktiv.: 1.20
Kraj: Višnja Gora

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2009 10:26 pm    Naslov sporočila:  Kabel od Ross-tech za program VAG COM Odgovori s citatom

Imam Kabel od Ross-tech za program VAG COM. Kolega je naložil nov program, ter mi je povozil chip na kablu, tako da bi ga bilo potrebno ponovno naložit (flash-at) ali pa kupit nov kabel. Ali pozna kdo kakega mojstra ali pa človeka, ki bi mi usposobil kabel po normalni ceni glede na to, da jih kakšen prodaja tudi po 160€ ter več (ne dam toliko za kabel ki je na ebayu od 5-90€). Ne upam pa si kupit kabel na ebayu, ker ne vem kakšen je dober in kateri so zanič.

Informacije na email: davido.majstr(AT)gmail.com ali pa na GSM: 051/676 855, David
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
kiki 1973
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sre 21 Jan 2009 21:46
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 21, 2009 10:11 pm    Naslov sporočila:  vag com Odgovori s citatom

Če bi imel ori kabel od ross tech ti tvoj prijatelj nebi mogel povozit chipa!
Kupi ori stane 400 eur oziroma se mi zdi da je sedaj še cenejši jaz sem dal 600 pa dela bp! Very Happy
Za ta dnar je to to!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni