|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
valdo Član

Pridružen-a: Pet 29 Jul 2005 7:58 Prispevkov: 13 Aktiv.: 0.05
|
Objavljeno: Pet Jan 09, 2009 3:18 am Naslov sporočila: |
|
|
Jutro, upam da zadnjic, vsaj v tej temi, ali pa tudi nasploh.
SAMO SEM ZELE SPOROCITI, da so pravila dokaj nezivljenska (vsaj nekoc so bila-sedaj je malo boljse, se mi zdi), tako je moje mnenje pa karkoli VI napisali, ko sem videl naslov si nisem mogel, da pa nebi napisal se svojih obcutkov, ce vam niso vsec jih pac izbrisite, precrtajte, karkoli hocete, ce moti to do popolnega uspeha in prezadovljnih uporabnikov.
POJASNILO - primer: Izvem da obstaj ta forum, ves navdusen grem iskat informacije, (ja saj to nas vecina pocne na zacetku, nihce ni takoj strokovnjak) , ampak glej ga zlomka ne morem videti slik, ki so pri temi torej ne morem sodelovati v temi, ker jo vidim okrnjeno, no pa nic za to, se registriram, nato izvem da bo moja registracija aktivna komaj cez 3 dni, ma mislim pa jaz sem cez 3 dni na desetem koncu. Pa se po treh dneh nimas enakovreden staus za gledanje debatiranje, ... ma sem rekel to pa je PREVEC, zaradi tega sem odnehal takoj na zacetku pred leti, pred nekaj casa sem na Google nekaj iskal pa me je vrglo sem, ...
VolkD je napisal/a: |
valdo, v vsem tem času imaš štiri poste na forumu.
Ti pa po štirih postih ugotoviš, da je moje delo nepotrebno.... nekaj tu ne bo štimalo... |
Nisem tega napisal, ni bilo tako misljeno, ti si pac to tako razumel
citiram je napisal/a: |
V življenju je vedno tako, da moraš nekaj dati, če hočeš nekaj dobiti. |
DA, soglasam
citiram je napisal/a: |
Pri tem pa pozabil na kar tri vejice. |
Vidim, da vseeno imas kar dosti casa, ko se ti da steti vejce. Natacnost pisanja je primerna resnosti teme.
Lp,V |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bolha95 Član

Pridružen-a: Pet 14 Dec 2007 21:33 Prispevkov: 296 Aktiv.: 1.39 Kraj: Križe / Tržič
|
Objavljeno: Pet Jan 09, 2009 9:23 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem na forumu dobro leto. Ker sem bil v tem času zelo zaseden z drugimi stvarmi tudi objav nimam prav veliko (v času pisanja 91). Mislim, da tako kot je že eden predhodnikov objavil, daj pa boš dobil. To je čisto pošteno glede na to, da zadeva deluje zaradi entuziazma nekaterih. Pohvala vsem skrbnikom foruma za požrtvovalno delo. Najbolj mi je pa všeč to, da se spoštuje slovenščina in se ne dovoli "spakedraščine", ki je vsi ne razumejo.
Fantje vse pohvale in še tako naprej, komur pa ni do tega naj pa išče informacije kje drugje. Saj internet je neomejen vir informacij. Ne vem zakaj toliko debate. Pravila so takšna pa jih upoštevaj. Če pa ne, pa nič - nihče nikogar ne sili naj bo na forumu. Pika.
Lep dan vsem  _________________ LP,
Robi
Kjer se znanje konča, se domišljija začne |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.28 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Pet Jan 09, 2009 8:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
valdo je napisal/a: |
no pa nic za to, se registriram, nato izvem da bo moja registracija aktivna komaj cez 3 dni, ma mislim pa jaz sem cez 3 dni na desetem koncu. Pa se po treh dneh nimas enakovreden staus za gledanje debatiranje, ... ma sem rekel to pa je PREVEC, zaradi tega sem odnehal takoj na zacetku pred leti, pred nekaj casa sem na Google nekaj iskal pa me je vrglo sem, ...
Lp,V |
Kolikor je meni znano z debatiranjem lahko začneš takoj po registraciji, in tudi slike se mi zdi vidiš takoj, ne moreš pa takoj dol vleči datotek.
Če bi takoj takrat ko si se registriral začel vsaj spraševati in potem ko bi ti kaj "vedel" odgovoril na kakšno vprašanje bi zagotovo imel do danes "dovolj" postov in se ti ne bi bilo treba "prepirati" tu na forumu.
LP Srečko _________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pet Jan 09, 2009 9:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Srecko je napisal/a: |
valdo je napisal/a: |
no pa nic za to, se registriram, nato izvem da bo moja registracija aktivna komaj cez 3 dni, ma mislim pa jaz sem cez 3 dni na desetem koncu. Pa se po treh dneh nimas enakovreden staus za gledanje debatiranje, ... ma sem rekel to pa je PREVEC, zaradi tega sem odnehal takoj na zacetku pred leti, pred nekaj casa sem na Google nekaj iskal pa me je vrglo sem, ...
Lp,V |
Kolikor je meni znano z debatiranjem lahko začneš takoj po registraciji, in tudi slike se mi zdi vidiš takoj, ne moreš pa takoj dol vleči datotek.
Če bi takoj takrat ko si se registriral začel vsaj spraševati in potem ko bi ti kaj "vedel" odgovoril na kakšno vprašanje bi zagotovo imel do danes "dovolj" postov in se ti ne bi bilo treba "prepirati" tu na forumu.
LP Srečko |
Tako je - omejeno je le snemanje pripon. Kot je bilo že večkrat omenjeno eden iz med razlogov za omejitev 3dni ter snemanje pripon je bila tudi uvedena zaradi varnosti. Preko pripon so se namreč vršili tudi poskusi vdorov na forum. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cero Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37 Prispevkov: 1179 Aktiv.: 4.97 Kraj: vipava
|
Objavljeno: Pet Jan 09, 2009 11:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
ja in kolikor je meni znano, je bilo ob uvedbi tega pravila tudi napisano, da če je nujno se lahko obrne tisti na administratorja, pa mu to pravico gledanja in vlečenja tudi lahko takoj dodeli. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.28 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Sob Jan 10, 2009 7:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
cero je napisal/a: |
ja in kolikor je meni znano, je bilo ob uvedbi tega pravila tudi napisano, da če je nujno se lahko obrne tisti na administratorja, pa mu to pravico gledanja in vlečenja tudi lahko takoj dodeli. |
Tako je "lepa beseda svoje mesto najde".
LP Srečko _________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mznida Član

Pridružen-a: Čet 02 Jun 2005 20:32 Prispevkov: 360 Aktiv.: 1.52 Kraj: Prlekija (JN86BN)
|
Objavljeno: Sob Jan 17, 2009 5:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Se strinjam s tem, da smo se pač vsi, ko smo se prijavili, strinjali s pravili.
Ta aktivnost je kar dobra pogruntavščina, še posebej če poveča varnost na forumu.
Je pa lahko stvar po drugi strani včasih nerodna. Po moji aktivnosti se lahko vidi, da ne pišem veliko postov, ker se da večino informacij dobiti s kombinacijo googla in forumov in mi ni do smetenja foruma z mnenjem, ki je večinoma že omenjeno ali opisano. S tem se mi zdi, da se uporabnost-preglednost foruma manjša.
Bom pač na aktivnosti moral še malo delati. _________________ 73 de S56RIR |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rok245 Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2008 7:54 Prispevkov: 131 Aktiv.: 0.63 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Jan 17, 2009 9:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
no da povem mojo zgodbo:
nekaj sem rabil za šolo in sem opazil elektronik.si potem pa me je začel zanimati in pisati in z lahkoto prišel med aktivne člane zdaj pa imam že 70 objav in postal sem član že dolgo časa nazaj pa se nisem kregal ali moril administratorjev. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 12.00 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Ned Jan 18, 2009 10:42 am Naslov sporočila: |
|
|
Če kdo resnično ne zmore toliko volje in energije, da bi napisal vsaj kakšno šalo v "Dobra volja je najbolja", potem mu edino preostane še, da se obrne na nekoga izmed moderatorjev. Lepa beseda lepo mesto najde... _________________ Physics sucks! It always works against "great" ideas!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni