www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Siemens M55

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Jani
Član
Član

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2003 22:48
Aktiv.: 1.98
Kraj: Bela krajina

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 23, 2005 1:16 pm    Naslov sporočila:  Siemens M55 Odgovori s citatom

Pozdravljeni forumaši!

Imam en problem in sicer kakšno leto nazaj sem kupil telefon Siemens M55 s podatkovnim kablom z RS232 priključkom, sedaj pa sem se odločil da bi zamenjal operaterja se pravi iz mobitela na simobil. Zanima pa me kako telefon odkodirat oziroma če obstaja kak program ki to naredi samodejno.

Lepa hvala za vašo pomoč.

LP, Jani
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
robika
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 20:55
Aktiv.: 1.19
Kraj: ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 23, 2005 1:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poisci "freia15setup", ampak s tistim kablom, ki ga imas poleg telefona verjetno ne bo slo.

Lp
Nazaj na vrh
Jani
Član
Član

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2003 22:48
Aktiv.: 1.98
Kraj: Bela krajina

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 23, 2005 8:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Shocked Kje pa poiščem to datoteko??? Shocked

LP, Jani
Nazaj na vrh
b0j3
Član
Član

Pridružen-a: Sre 07 Apr 2004 19:52
Aktiv.: 0.49

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 23, 2005 8:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne vem, mogoče sem čuden, ampak jaz bi ime datoteke vpisal v Google.

sem poskusil
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni