|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Perhan Član

Pridružen-a: Sre 12 Mar 2008 20:04 Prispevkov: 191 Aktiv.: 0.91 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Pon Mar 16, 2009 8:54 am Naslov sporočila: |
|
|
Marjanp, še enkrat hvala za odgovore.
Kar se tiče ionizatorja in statike nimam nikakršnih izkušenj na tem področju, v splošnem pa tudi ne nameravam odkrivati tople vode! Iščem konkretno rešitev, ki bo delovala, pomožnosti celo najcenejšo.
Iz izkušenj vem, da je včasih bolje kaj povprašati, kot pa riniti z glavo skozi zid. In zato sem tukaj, ker bi rad, da ostali, ki se na to spoznate, z menoj in ostalimi delite vaše izkušnje. Simpel?
Marjanp, ti popolnoma verjamem.
Da si prišel do rešitve je bilo potrebno nekaj časa in znanja. Si pri iskanju rešitve začel z dokazovanjem elektrostaičnega polja?... Razumeš kaj želim povedati?
S55m, ne jezi se! Marjanp je podal rešitev, za katero sem prepičan da deluje, pa vendar moja usmerjenost teži k temu, da vsekakor ne na račun varnosti in zanesljivosti, dobim najugodnejšo rešitev. Še kaj ne jasnega?
Mar je tako težko napisati vrstico teksta v smislu besed VolkaD?
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.22 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Pon Mar 16, 2009 9:51 am Naslov sporočila: |
|
|
perhan, imaš ZS... _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 12.00 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Pon Mar 16, 2009 1:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Perhan, ni mi težko napisati odgovora na jasno postavljeno vprašanje. Napisel sem točen odgovor, na tvoje vprašanje. S formulacijo vprašanja namreč postavljaš pogoje za odgovor. Ker je bilo vprašanje referendumskega tipa, sem ti podal odgovor v referendumskem stilu, da ne razmišljaš dalje v tej smeri in s tem ne izgubljaš časa. Če nisi elektronik, je popolnoma nevmesno razpravljati o tem, zakaj je tako. Če pa si vsaj malo električne duše, bi osnove izmeničnega in enosmernega moral poznati in bi doumetje Marjanovega pisanja moralo privesti do tega, da vprašanja sploh ne bi postavil. Princip tega delovanja je popolnoma isti, kot pri razmagnetenju CRT ekrana samo v večjem prostorskem obsegu.
Lahko pa enostavno kupiš vlažilnik zraka in okolico temperiraš na primerno vlažnost.
Nihče se ne jezi, le poizkušam te pripraviti do tega, da uporabiš vse to, kar ti ljudje napišejo in poizkušaš uporabiti delček svojih sivih celic. Brez te stimulacije bi bilo vse "na pladnju", kar pa ni najbolje. _________________ Physics sucks! It always works against "great" ideas!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni