www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

ojačevalec težava

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
xxx_mc
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 17:59
Aktiv.: 0.04
Kraj: elektronika

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2009 2:36 pm    Naslov sporočila:  ojačevalec težava Odgovori s citatom

imam gzta 2.150mk2 in trosistemca.Ko ugasnem radio mi poči v zvočnikih-remote mam prav zvezan.Kaj je narobe
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gregzy87
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Feb 2007 2:48
Aktiv.: 3.32
Kraj: Okolica Vrhnike

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2009 10:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Od kdaj naprej je to začelo delati? Ker sem imel tudi jaz podoben problem pa ga tudi nisem rešil. Pomoje je kakšna zakasnitev izklopa zatajila. Če poči v zvočnikih pride DC komponenta gor. Tako sem slišal.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
xxx_mc
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 02, 2009 8:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poka že od začetka.Ojačevalc je pa nov.
Nazaj na vrh
gregzy87
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 02, 2009 8:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A tudi na drugem avtoradiju???? Ker slišal sem tudi, da zaradi radia poka. Ne vem pa če je res.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
xxx_mc
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 02, 2009 10:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uporabu sem 2 radija in na obeh isto.Trenutni radio je nov-pioneer.
Mislim da napetost prehitro pade na remotu,nisem pa prepričan če je to.
Nazaj na vrh
gregzy87
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 02, 2009 11:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če je ojačevalec nov...---->sledi garancija!? Wink
A kaj zabije zvočnike/woofer? In kako izrazit je ta pojav. Skoraj normalno je da malo poči, ne pa kot "BIGBUM"?
Nazaj na vrh
xxx_mc
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 03, 2009 4:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ne poči veliko,samo tako da me moti.
Nazaj na vrh
gregzy87
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 03, 2009 6:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To je potem dokaj normalno. Pa mimogrede, remote signal pride iz radia pa do ojačevalca, in ne iz obstoječe avto inštalacije pa do radia, ker tisti kabel je za dodatno anteno, sta pa iste barve. Wink
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni