www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Pralni stroj Gorenje WA1381S V okvari

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
robertp
Član
Član

Pridružen-a: Pon 27 Apr 2009 8:38
Aktiv.: 0.14
Kraj: komen

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 11, 2009 12:25 pm    Naslov sporočila:  Pralni stroj Gorenje WA1381S V okvari Odgovori s citatom

Po zamenjavi kadi pralni stroj nikakor ne segreje več vode na 95stC.

Vr.
1. Temperatura se povspne samo do 30stC.
Vr.
2. Sploh ne segreva ker programator kar gre naprej.

Preverjeno: Temperaturno tipalo vredu
Grelec vredu
Potenciometer za nastavitev temperature vredu
Zamenjana elektronika

Sem prepričan da je v okvari programator, vendar mi serviser telefonsko trdi da krivda ni v programatorju.
Ker pa ga moram še počakat vas prosim za vaša mnenja in iskušnje!

Robert
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.21
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 12, 2009 3:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lahko je tudi programator, toda jaz osebno bi najprej posumil na ožičenje - nekaj narobe zvezano okoli termostatov ali priklopu na programator.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Ledius-e
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Sep 2009 21:08
Aktiv.: 1.12

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 02, 2009 5:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

GLej jst bi i hitr reku, da bi bil lahko pr kkšnem kablu kratek stik. So tudi druge možnosti. Sumim na termostat, kako pa si sploh probov če dela? nevemjst bi ga rajš zamenov mrbit bi blo to lahko to. kar se pa serviserjev tiče je pa [slovenščina je zame švedska vas], da bojo oni
vae rekli, samo, da bi kupu nov stroj;po možnosti ti ga bojo tud oni hotl zrihtat.

Če mislš, da je programator, in ga ni pretežko zamenat pol ga kr kupi pa ga zamenej

Če je vse to kar si reku res v redu pol pa zameni programator.

LP Ledi

Daj potrudi se stvari napisat vsaj približno tako, da jih bomo razumeli. VolkD
Nazaj na vrh
Ledius-e
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 04, 2009 7:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glej jaz bi hitro rekel, da bi bil pri kakšnem kablu kratek stik. So tudi druge možnosti. Sumim na termostat, kako pa si sploh preizkusil če dela? nevem jaz bi ga raje zamenjal mogoče bi bilo lahko to to. Kar se pa serviserjev tiče je pa tako, da bodo oni rekli samo, da kupi nov pralni stroj. pon možnosti ti ga bodo tudi oni hoteli prodati.

Če pa vseeno misliš, da je programator, in ga ni pretežko zamenjat, potem pa kar kupi novega, in ga zamenjaj.

No ja: to bi ti predlagal če je vse to kar si rekel RES v redu.

LP Ledi.
Nazaj na vrh
Srecko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29
Aktiv.: 4.28
Kraj: Okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 05, 2009 6:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ledius-e je napisal/a:
Glej jaz bi hitro rekel, da bi bil pri kakšnem kablu kratek stik. So tudi druge možnosti. Sumim na termostat, kako pa si sploh preizkusil če dela? nevem jaz bi ga raje zamenjal mogoče bi bilo lahko to to. Kar se pa serviserjev tiče je pa tako, da bodo oni rekli samo, da kupi nov pralni stroj. pon možnosti ti ga bodo tudi oni hoteli prodati.

Če pa vseeno misliš, da je programator, in ga ni pretežko zamenjat, potem pa kar kupi novega, in ga zamenjaj.

No ja: to bi ti predlagal če je vse to kar si rekel RES v redu.

LP Ledi.

Zakaj nisi preprosto stisnil tipke "UREDI" na desni strani v tvojem zgornjem postu in popravil sporočilo,tako bi ti samo v spodnji vrstici pisalo "popravljal" ta ali ta torej tvoj nick in pa kdaj in kolikokrat si popravil. Shame on you

Tako pa sedaj tvoj zgornji "zmazak" še vedno ostaja v "originalu" kakor si ga napisal oziroma te je opozoril "VolkD" Brick wall Whistle

LP Srečko

Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.21
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 05, 2009 7:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@Srecko

Mislim, da se uporabnik Ledius še precej lovi pri uporabi foruma, vsaj če sklepam po reakciji v prvi njegovi temi, ko smo mu limali povezave, on pa jih nekako ni opazil ali znal uporabiti.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Ledius-e
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 07, 2009 7:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja Azrael jaz sem na novo na forumu in ga še ne znam čisto uporabljati no ja poskušam tako kot vi.

LP Ledi
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni