www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Cudno obnasanje foruma (sveze razprave)
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.56

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:17 pm    Naslov sporočila:  Cudno obnasanje foruma (sveze razprave) Odgovori s citatom

Zadnjih nekaj dni se teme na levi strani ("sveze razprave") ne obnasajo vec tako, kot so se prej. Prej se je dalo odpreti eno okno brskalnika s prvo stranjo, kjer je bil tudi spisek tem z rumenimi pikami, in potem od tam z "Open in new window" odpreti vsako temo.

Zdaj odpre v vecini primerov samo eno temo, za vse ostale pa napise da ni nobenih novih sporocil od zadnjega obiska, ceprav ima tema rumeno piko in ocitno tudi nova sporocila. Zelo redko (recimo enkrat na 20 poskusov) odpre vec kot eno temo, preden zacne protestirati, a tudi takrat ne odpre vseh, kjer so novi odgovori.

Se to dogaja se komu ?

Je kdo od administratorjev saril po kaksnih nastavitvah, ki bi lahko vplivale na to ?

Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.91
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni sedaj dela normalo. Včeraj zvečer pa mi levi menu sploh ni delal.
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 4.00
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Od danes se tudi meni to pojavlja.
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz bom slaba referenca, čeprav pri meni zadeva dela. Po nastavitvah se ni delalo nič. Hipotetično bi lahko bilo kaj s piškoti, ker je bila preusmerjena domena elektronik.si .

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Sokrat
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim, da je do spremembe domene prislo precej prej. Tole tezavo opazam sele zadnjih nekaj dni, vsekakor pa ne dlje kot en teden. Zadnja dva dneva se pojavlja prakticno non-stop, pripisal sem jo zmedenemu brskalniku (je bil dolgo odprt z nekaj stranmi, katere sem potreboval), a je bilo isto potem, ko sem vse zaprl in ga ponovno zagnal.

Tudi pri meni se ni spremenilo nic - isti OS, isti brskalnik, se racunalnik ima najbrz uptime daljsi, kot je obdobje pojavljanja te tezave d'oh! Sistemska ura streznika se tudi ni premaknila, predvidevam ?

Bom pobrisal piskotke in poskusil ponovno. Problem je, ker se mora nabrati nekaj novih sporocil, da sta vsaj dve "rumeni" temi, sicer se niti ne da preizkusiti (ce je samo ena, potem vedno deluje OK).

Krampus
Član
Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07
Aktiv.: 9.07

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Potem pa ti naredimo dve piki Confused
Sokrat
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Krampus, daj se eno v to temo, sem kliknil nanjo ko je bila samo ena.

Vmes sem pobrisal piskotke, dokler nisem prijavljen so vse teme rumene in vse ocitno deluje tako, kot bi moralo.

Iz neznanega razloga si racunalnik v prvo ni hotel zapomniti mojih podatkov, ceprav sem obkljukal, da naj me vsakic prijavi avtomatsko. Na sreco je v drugo delovalo, sicer bi bilo precej neprijetno Whistle

igor_k
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Jul 2004 11:44
Aktiv.: 4.27
Kraj: Rače

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Enako se dogaja tudi meni. Odpre samo prvo temo, za ostale napiše da ni novih objav od zadnjega obiska. To se dogaja zadnje tri dni.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Krampus
Član
Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07
Aktiv.: 9.07

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Saj tipkati pa veš že na pamet Smile , evo še eno piko
Sokrat
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Potrebni sta vsaj dve (denimo ena od te teme ter se en vic ali kaj podobnega).

Ravnokar sem opazil tudi to, da me stari bookmark spet pripelje tja, kamor je vodil pred zamenjavo domene, torej na prvo stran foruma, z originalno domeno. V vmesnem casu me je pripeljal na prvo stran portala, ne na forum. Za to najbrz ni odgovoren izbris piskotkov ?

jjakob
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 14:12
Aktiv.: 5.69

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 14, 2009 11:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi meni se je to dogajalo, ne samo med svežimi razpravami, ampak tudi med novimi objavami od prejšnjega obiska. Sedaj deluje normalno. Začelo se je precej vzporedno z preusmeritvijo nazaj na staro domeno.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
ElGrigon
Član
Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38
Aktiv.: 16.87
Kraj: okolica Lenarta

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 15, 2009 12:31 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni se je to večkrat dogajalo na tem forumu. Preprosto stran osvežiš in deluje normalno, le svežih objav več ni (rumeni gumbki so spet modri).
Sokrat
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 15, 2009 1:11 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaze, da zdaj vse deluje OK. Ce ni nihce drug nicesar spreminjal, potem je ocitno pomagal izbris piskotkov ( Think ). Poskusite tudi drugi, ki imate isti problem.
NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 4.00
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 15, 2009 9:43 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sokrat je napisal/a:
Kaze, da zdaj vse deluje OK. Ce ni nihce drug nicesar spreminjal, potem je ocitno pomagal izbris piskotkov ( Think ). Poskusite tudi drugi, ki imate isti problem.

Tudi pri meni deluje Wink

rudiP
Član
Član

Pridružen-a: Tor 07 Avg 2007 15:30
Aktiv.: 5.67
Kraj: KOPER

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 15, 2009 10:44 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri meni je začelo delat samo brez brisanja biškotv.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni