www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Burklin

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.95
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 15, 2005 1:48 pm    Naslov sporočila:  Burklin Odgovori s citatom

Za ta naslov Burklin pišem,ker me zanima.Če je kdo šel v Munchen,kakšen je kdo uporabil.Če gre z avtom bi šlo,moramo pa upoštevati,da pride zastoj na cesti.Tako se zgodi,da pride domov pozno.Če pa z vlakom,je pa neugodno zaradi ure in pri malo časa v Munchen.Naj kdo napišekako bi šlo.Mogoče bi bilo ugodno,če gre v jeseni v Nemčijo,ker ni sezona dopustov ali drugega.Trgovina Burklin odprejo ob 10 uri.
Lp Andrej
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Gavran
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:16
Aktiv.: 1.75
Kraj: Posavje

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 15, 2005 8:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Burklin ima zastopstvo v Ljubljani - Terna. Če pa misliš kupovati kaj več pa se prepričaj da je željeno res v Muenchnu na zalogi - včasih namreč česa zmanjka in je pot zastonj. Trgovina pa je v centru.
Nazaj na vrh
b0j3
Član
Član

Pridružen-a: Sre 07 Apr 2004 19:52
Aktiv.: 0.49

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 16, 2005 3:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kolikor jaz poznam razmere je Terna prilično drage.
V Buerklin pa itak pošlješ faks ali mail in ti robo pripravijo.
Nazaj na vrh
Srecko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29
Aktiv.: 4.28
Kraj: Okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 16, 2005 7:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz sem ugotovil,da je Burklin preko Terne precej zasoljen.
Sem zadnjič vprašal za eno elektronko EL84,ki je bila v Burklin katalogu
cca 5,5E pa mi je po kar nekaj računanja na kalkulator mislim,da je ene trikrat ali štirikrat množil in prišteval tako,da je bila končna cena cca2300sit no še vedno nekaj ceneje kot v HTE a vendarle mislim ,da tudi oni še zmeraj zaračunavajo tudi carino čeprav smo v EU? Tako,da je še kdo oderuški ne le Conrad.

LP Srečko

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni