|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.95 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Pet Jul 15, 2005 1:48 pm Naslov sporočila: Burklin |
|
|
Za ta naslov Burklin pišem,ker me zanima.Če je kdo šel v Munchen,kakšen je kdo uporabil.Če gre z avtom bi šlo,moramo pa upoštevati,da pride zastoj na cesti.Tako se zgodi,da pride domov pozno.Če pa z vlakom,je pa neugodno zaradi ure in pri malo časa v Munchen.Naj kdo napišekako bi šlo.Mogoče bi bilo ugodno,če gre v jeseni v Nemčijo,ker ni sezona dopustov ali drugega.Trgovina Burklin odprejo ob 10 uri.
Lp Andrej |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Gavran Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:16 Prispevkov: 415 Aktiv.: 1.75 Kraj: Posavje
|
Objavljeno: Pet Jul 15, 2005 8:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Burklin ima zastopstvo v Ljubljani - Terna. Če pa misliš kupovati kaj več pa se prepričaj da je željeno res v Muenchnu na zalogi - včasih namreč česa zmanjka in je pot zastonj. Trgovina pa je v centru. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
b0j3 Član

Pridružen-a: Sre 07 Apr 2004 19:52 Prispevkov: 117 Aktiv.: 0.49
|
Objavljeno: Sob Jul 16, 2005 3:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kolikor jaz poznam razmere je Terna prilično drage.
V Buerklin pa itak pošlješ faks ali mail in ti robo pripravijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.28 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Sob Jul 16, 2005 7:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem ugotovil,da je Burklin preko Terne precej zasoljen.
Sem zadnjič vprašal za eno elektronko EL84,ki je bila v Burklin katalogu
cca 5,5E pa mi je po kar nekaj računanja na kalkulator mislim,da je ene trikrat ali štirikrat množil in prišteval tako,da je bila končna cena cca2300sit no še vedno nekaj ceneje kot v HTE a vendarle mislim ,da tudi oni še zmeraj zaračunavajo tudi carino čeprav smo v EU? Tako,da je še kdo oderuški ne le Conrad.
LP Srečko _________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni