www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Cu ohišja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mehanika in strojništvo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Matjaž Kočar
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 05 Jul 2009 20:00
Aktiv.: 0.03
Kraj: Moravče

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 05, 2009 8:26 pm    Naslov sporočila:  Cu ohišja Odgovori s citatom

Pozdrav.
Zanima, kdo bi mi lahko izdelal nekaj kosov ohišij ("škatlja s pokrovom") iz Cu ali MS pločevine debeline 0.2 - 0.35 mm. v merah 135 x 50 x 30 mm . Potrebujem nekaj teh kosov, ki jih bom naknadno posrebril.
Namen - ohišje za predojačevalnike 144MHz - 432 MHz.
Lp
Matjaž
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.63
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 05, 2009 10:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hja, verjetno ti bo tisti nekdo težko naredil ohišje z merami, ki si jih podal brez drugih podatkov, o načinu zapiranja,...

Morda ti bo pa vseeno kakšen za mastno ceno izdelal škatljo.

Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
lucca brassi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46
Aktiv.: 17.82
Kraj: KOČEVJE

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 05, 2009 10:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdi se mi da dobiš te škatlice v conradu

Best.-Nr. Produktbezeichnung Typ Abm. Material Farbe Preis EUR Mengen-
rabatt Menge
521647-ZA HF-GEHAEUSE 374 374 (B x H x T) 160 x 25 x 49 mm Unterteil, Deckel: 1 mm/Eisenblech verzinnt · Unterteil, Deckel: zinnmatt - 9,45€

PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.63
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 05, 2009 11:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bi rekel, da ima ravno materijal pri roki in bi ga rad porabil???
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Matjaž Kočar
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 06, 2009 10:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nekaj teh izdelkov iz "bele ploćevine" se dobi na tržišču. Bi pa naj bile te mere dosti kritične, del škatlje namreč služi kot resonator. Nekaj sem poskušal s škarjami in bakreno pločevino, a to ni to. Glede zapiranja je zadeva enostavna kot škatlja za piškote... samo majhen rob. Potreboval bi fiksne škarje, ki lahko naenkrat odrežejo 10 -20 cm. V Bau... so več kot 300€. skratka preveč za garažno delavnico. Conrad bom vsekakor pregledal.
Hvala za idejo. Prav na njega se pa nisem spomnil.
Matjaž
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.03
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 06, 2009 11:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če ne potrebuješ mnogo kosov in če butale niso predaleč, potem lahko prideš do mene, pa narediva te škatlice.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Matjaž Kočar
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 07, 2009 6:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hoj.
Tole z Butalami sicer nisem takoj dojel, a pri pregledu profila, sem ugotovil za kaj gre. Dobra ideja. No moje butale niso daleč he he.
Sem pa vesel Darko za tvojo povabilo. Sporoči mi, kaj moram nabaviti... Cu pločevino itd..
Bom pa Mirkota N. prosil za navigacijo v tvoje konce. Pa še kakšno besebo ali dve bomo lahko rekli. Se bom pustil malo podučiti.
V Friedrich... sem te sicer videl v množici, a te nisem mogle pozdraviti.
Sporoči mi podrobnosti na moje E naslov.

M
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.03
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 07, 2009 11:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Oh dobro, potem naj ti Mirko da še moj GSM pa me pokliči. Kupi pa raje medeninasto pločevino. Če potrebuješ to za posodo, ki bo resonančna, kupi vsaj 0.6mm. Tako bo škatla bolj kompaktna. Za pokrovčke je dobro, če je pločevina tanjša. 0.3 mogoče.
Medenina se tudi precej lepše srebri kot baker.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Slowfly
Član
Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07
Aktiv.: 17.22
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 07, 2009 11:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Matjaž Kočar je napisal/a:
V Bau... so več kot 300€. skratka preveč za garažno delavnico.

Tale večnamenski strojček, je v Bau... okrog 270€.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Matjaž Kočar
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 09, 2009 10:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hoj.
Slowfly
V Lj. Bau..... sem iskal tale zanimiv večnamenski "strojček". Žal ga nisem uspel odkriti.
Mi lahko daš kaj več informacil.
Hvala.
M
Nazaj na vrh
Slowfly
Član
Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07
Aktiv.: 17.22
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 09, 2009 11:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne vem sicer v katerem Bau... si ti iskal. Imajo, oziroma še pred nedavnim so jih imeli v Bauhausu na Kajuhovi, na oddelku z orodjem. Tam imajo tudi stružnice, rezkalne stroje.....pri vhodu desno. Oznaka strojčka je RU305 KSB.

lp
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Matjaž Kočar
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 10, 2009 10:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

TNX. Grem jutri v akcijo.
M
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mehanika in strojništvo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni