www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Krmilna kartica za CNC

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mehanika in strojništvo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
matej
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Okt 2003 14:00
Aktiv.: 1.14
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 17, 2009 11:39 am    Naslov sporočila:  Krmilna kartica za CNC Odgovori s citatom

Živjo.
Vem, da je na to temo že napisano ogromno samo mene ne zanima samogradnja temveč nakup. Na internetu sem kupil cnc- mašino brez elektronike in ločeno sem naročil tudi elektroniko.
Sedaj je stvar takšna, da mašino že imam elektronike pa ne in jo nujno rabim.
Zato bi kupil neko elektroniko, ki dela z mach3.
Torej ne rabim nekaj profesionalnega ampak samo toliko, da lahko stvar testiram in vidim kolk je mašina sama po sebi stabilna.

Če ima kdo kaj doma in ne rabi mi naj pošlje kakšno ponudbo oz. če je kdo pripravljen zadevo sestavit je tudi o.k.(rabim v dveh dneh)

Lep pozdrav
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
hardveras
Član
Član

Pridružen-a: Sre 15 Jul 2009 21:52
Aktiv.: 0.65
Kraj: Trebnje

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 17, 2009 11:48 am    Naslov sporočila:  nedefinirano Odgovori s citatom

Vsaj to boš moral povedat, koliko osi imaš, kakšne motorje (steperja ali kake druge in koliko so močni).
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
matej
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 17, 2009 11:54 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se opravičujem, da sem pozabil dopisat.
Motorji so mali,stepper 2,5V -1,3A in imam tri osi. Elektronika bi naj bila močnejša da bi kasneje lahko uporabljal na drugi mašini.

l.p.
Nazaj na vrh
hardveras
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 17, 2009 12:05 pm    Naslov sporočila:  a to je to Odgovori s citatom

Eden od Članov ponuja točno to, če se ne motim je to VolkD.
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70790.54

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 17, 2009 2:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
tonko
Član
Član

Pridružen-a: Sob 25 Jun 2005 13:45
Aktiv.: 2.28
Kraj: Črnomelj

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 17, 2009 2:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kompleten CNC krmilnik v ohišju z napajalnikom: Bolha CNC krmilnik
Nazaj na vrh
matej
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 17, 2009 3:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Borisz če mi lahko to zrihtaš bi bilo super. Vsem hvala za ponudbe a glede na to da bom krmilnik uporabljal predvidoma kak tedn pol bo pa bolj kot rezerva ne bi ravno plačal za njega 220€.
Borisz daj pošlji mi na zasebno tvojo tel. št. in se slišima.

Hvala vsem
Nazaj na vrh
hardveras
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 18, 2009 10:38 pm    Naslov sporočila:  improvizacija Odgovori s citatom

Vso pohvalo solidno izdelanim izdelkom. Dvomim, da bo tisti uvoženi komplet pariral domačim ponudnikom. Če bi kdo rad pa malo improviziral lahko pa tudi takole: glej prilogo

Steperdr.jpg
 Opis:
priklopitev steperja na enkoder, mach2,3
 Velikost datoteke:  295.28 KB
 Pogledana:  38 krat

Steperdr.jpg

Nazaj na vrh
tonko
Član
Član

Pridružen-a: Sob 25 Jun 2005 13:45
Aktiv.: 2.28
Kraj: Črnomelj

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 19, 2009 7:25 am    Naslov sporočila:  Re: improvizacija Odgovori s citatom

hardveras je napisal/a:
Dvomim, da bo tisti uvoženi komplet pariral domačim ponudnikom.

Če si s tem mislil na CNC krmilnik iz oglasa na bolhi, ti lahko povem da je izdelan v Slo.
Nazaj na vrh
matej
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 19, 2009 8:26 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tonko glej ne mislit, da podcenjujemo tvoj izdelek. Jaz sem pač preko interneta kupil mašino in elektroniko ker enostavno nimam časa vse naredit sam in glede na to da sem zadevo že plačal in čakam na dostavo mi res ni do nakupa še ene elektronike za 220€. Če bi pa prej vedel, da se strinjaš s testom bi pa po vsej vrjetnosti bilo drugače. Sedaj pa se mi res ne zdi fer, da bi ti reko da bom testiro kakih 10dni ,ko bi pa dobo mojo naročeno pa bi ti to dal nazaj.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mehanika in strojništvo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni