|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Avg 11, 2005 7:56 am Naslov sporočila: Radix Protector SLP PCI |
|
|
O tem smo nekoč že pisali. Zadeva še kar drži ceno . Zanima me, če ga kdo uporablja? Še link _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lojz Član

Pridružen-a: Pet 11 Apr 2003 8:31 Prispevkov: 668 Aktiv.: 2.82 Kraj: Koroška
|
Objavljeno: Pet Avg 12, 2005 7:44 am Naslov sporočila: |
|
|
Uporablja se v šolstvu, javnih dostopih točkah do interneta in še kje... Vprašaj brata, če jih ima kaj na šoli  _________________ LP
Lojz |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
b0j3 Član

Pridružen-a: Sre 07 Apr 2004 19:52 Prispevkov: 117 Aktiv.: 0.49
|
Objavljeno: Pet Avg 12, 2005 7:55 am Naslov sporočila: |
|
|
Delam na faksu in se mi je zdela zadeva precej neuporabna, tako da sem jo odklopil.
Verjetno pa v srednjih šolah stvar pride bolj do izraza.
Meni je pač lažje cel sistem naložiti preko slike diska, kot pa za vsak popravek izklapljati kartico. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cero Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37 Prispevkov: 1179 Aktiv.: 4.97 Kraj: vipava
|
Objavljeno: Pet Avg 12, 2005 10:00 am Naslov sporočila: |
|
|
he he no na slo-techu sem bral da je bila na nekem sejmu demostracija podobne stvari.Na stojnici je bil računalnik z omenjeno zadevo nad njim pa je pisalo če ga sesujete v desetih minutah vam ga podarimo.
potem pa se je našel eden ki je šel v bios in tam premaknil uro v neskončno nazaj .
računalnik je javljal errorje in se sesuval .potem pa tisti prodajalci kar niso mogli verjet da je to možno po polurnem razmisleku so sklenili da tisto spolh ni bilo dovoljeno naredit ker je imel dostop do biosa torej računalnika tisti sploh ni dobil  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cupacup Član

Pridružen-a: Tor 20 Jul 2004 21:28 Prispevkov: 68 Aktiv.: 0.29 Kraj: Tam kjer ma mraz mlade
|
Objavljeno: Sob Avg 13, 2005 11:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imam jih pri nas v šoli, no zgodili se je to da smo dijaki spet pametneji od profesorjev saj je koda za dostop do zdaj na treh SŠ enaka 123456789 pa naj kdo reče da je to že podcenjevanje ljudi! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
[g0ran24] Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 11:27 Prispevkov: 503 Aktiv.: 2.12 Kraj: Brežice
|
Objavljeno: Pon Avg 15, 2005 11:50 am Naslov sporočila: |
|
|
cupacup je napisal/a: |
Imam jih pri nas v šoli, no zgodili se je to da smo dijaki spet pametneji od profesorjev saj je koda za dostop do zdaj na treh SŠ enaka 123456789 pa naj kdo reče da je to že podcenjevanje ljudi! |
To ni odvisno od profesorjev ampak od Admina, ki ureja te zadeve.
Drugače pa ko se računalnik kej nastavlja dodatno se da tudi nastavit da ne ščiti vsebine, ko je pa konfiguracija nastavljena in je vse tako kot more biti pa se ponovno zaščita vklopi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cupacup Član

Pridružen-a: Tor 20 Jul 2004 21:28 Prispevkov: 68 Aktiv.: 0.29 Kraj: Tam kjer ma mraz mlade
|
Objavljeno: Pon Avg 15, 2005 10:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
No v našem primeru je bil profesor admin! V drugem primeru pa nek tečen geek z višjega letnika! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jupi Član

Pridružen-a: Sre 22 Jun 2005 22:01 Prispevkov: 14 Aktiv.: 0.06
|
Objavljeno: Sob Okt 01, 2005 10:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
b0j3 je napisal/a: |
Meni je pač lažje cel sistem naložiti preko slike diska, kot pa za vsak popravek izklapljati kartico. |
samo tukaj je odvisno, kaj maš ti na disku. če imaš veliko programov, softverje za pet printerjev( vsak papir in barva svoj skalibliran papir) nastavitve monitorja( softverska kalibracija-eye one. v mojem primeru se zagotovo splača passvord vtipkat.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1714 Aktiv.: 7.23 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Sob Okt 01, 2005 11:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mah...če je taprav razred...pol ni nobena stvar 100%
Mi smo v 1 šolski uri, polek tega da smo delali nekaj z 6803 (pri praksi), napisali gonilnik za tipkovnico in pa uredili tipke na tipkovnici po abecednem vrstnem redu.
Prva rakcija je bila ta, da je učitelj, ki je imel za nami prakso dobesedno znorel...ko so njegovi pol pri uri uredili tipkovnico...so se soočili z drugim problemom. Tipka Q je bila A, Tipka W je bila B...itd
Skratka, če imaš v razredu "taprave" pol nisi pred ničemer varen...
LP Gorazd _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni