|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70799.91
|
Objavljeno: Čet Avg 11, 2005 12:08 am Naslov sporočila: Kaj je ceneje? |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Gavran Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:16 Prispevkov: 415 Aktiv.: 1.75 Kraj: Posavje
|
Objavljeno: Ned Avg 14, 2005 2:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
C: prepaid SIM tujega operaterja? (moja izbira) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bungee Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49 Prispevkov: 1479 Aktiv.: 6.24 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Avg 16, 2005 12:10 am Naslov sporočila: |
|
|
Se strinjam z Gavranom. Pa še stroške fejst nadziraš. Ne pa da te kap zadane potem ko prideš domov.
Če te kdo rabi, ti pozvoni na telefon, ti pa ga potem pokličeš nazaj po opciji C  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
egomez Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49 Prispevkov: 517 Aktiv.: 2.18 Kraj: Ljubljana/Sežana
|
Objavljeno: Tor Avg 16, 2005 1:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Če te kdo rabi, ti pozvoni na telefon, ti pa ga potem pokličeš nazaj po opciji C Cool |
Kar se tiče tujine in klicanja, me je letos po dopustu na hrvaškem kar neprijetno presentilo. Vse klice na nedosegljiv telefon, ki je bil sklopljen in se mi je zato takoj oglasil avtomatski odzivnik so mi zaračunali isto kot 1min pogovora,pa čeprav nisem nič pustil na tajnici. Sem pa poklical kar ene 10x, ker sem rabil lastnico apartmaja.
@MarE69: Ne za opcijo A in ne za opcijo B verjetno tudi sam ne bi smel imeti problema izračunati. Treba je samo znati, koliko podatkov se prenese med pogovorom preko GPRS. Ostalo pa zavisi na cenah od tvojega paketa in operaterja.
Kot alternativo Skypiju, lahko za kratke pogovore poskusiš tudi ta programček:
http://slo-tech.com/script/forum/izpisitemo.php?threadID=175480&mesto=konec |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni