|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
witmajer Član

Pridružen-a: Sob 10 Feb 2007 15:06 Prispevkov: 45 Aktiv.: 0.20 Kraj: ZAVRH PRI GALICIJI 22 (velenje)
|
Objavljeno: Ned Okt 25, 2009 11:45 am Naslov sporočila: Pomoč pri vezavi zmigavcev |
|
|
Na traktor želim vgraditi zmigavce.odstranil sem vso staro napeljavo in se ne spovnem kako je bilo narejeno. imam rele na 3pin od avtomobila (zastava )
in od renault 5 na 4 pine
Ali obstaja kakšna shema
hvala
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2342 Aktiv.: 9.88 Kraj: Gorenjska
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.28 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Ned Okt 25, 2009 2:30 pm Naslov sporočila: Re: Pomoč pri vezavi zmigavcev |
|
|
witmajer je napisal/a: |
odstranil sem vso staro napeljavo in se ne spovnem kako je bilo narejeno.
hvala |
Ko odstranjuješ staro napeljavo je včasih potrebno tudi kaj "podokumentirat", da potem ni treba tega spraševat na forumih. Vsaj jaz tako delam ko se "spravljam" kaj prenavljat.
Lp Srečko
PS Pa dobro bi bilo, da se malo potrudiš pisat. Velike začetnice ITD.
_________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Ned Okt 25, 2009 3:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fotoaparat je tvoj prijatelj !
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni