|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Tor Sep 13, 2005 2:03 pm Naslov sporočila: Težava s kartušami za multipass c75 |
|
|
Temu bi lahko rekel saj ni res pa je... V podjetju imamo nekaj tovrstnih multifunkcijskih naprav. Do sedaj sem v njih uporabljal večje črne kartuše BC-20 oz. BX-20. Oba tipa sta delovala normalno. Danes sem v eni napravi kartušo menjal. Glej ga zlomka - noče pisat - sporočilo: "menjaj kartušo". Dobro, sem mislil, da je pač nova zanič - poskusim še eno novo, isto sporočilo o napaki Dobro sem mislil, je pa šel faxs. Kartušo probam v drugega - tudi ne dela ... Poskusil sem še v drugega starejšega C70 tukaj delata obe kartuši. Sedaj sem šel iskati na net. Res za kartušo BC-20 ni napisan multipass C75 ampak le C70 ter C80. Nikjer pa nisem našel katero veliko črno kartušo moram pravzaprav uporabiti za omenjen multipass
Še ena zanimivost: Ugotovil sem kaj je pravzaprav vzrok. Kartuše ne "napumpa". Moram sicer natančneje pregledati staro, če gre za kako manjšo konstrukcijsko spremembo, kajti novo kartušo potem, ko v C75 ni pisala in sem jo dal v C70 (tam je pisala) nato sem jo dal nazaj v C75 -sedaj priše - vrjetno bo dokler bo v njej dovolj zraka, ki bo izpodrival barvo.
Še tole; vedno tudi sedaj sem uporabljal le orginalne kartuše. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni