www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Delavnica & predavanja - december 2009 (napajalnik nr.5)
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Pyr0Beast
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11
Aktiv.: 23.99

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 18, 2009 11:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Upam da ne bo kaj avto zezal. Kake -11°C pa dizel Mr. Green
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
airwolf
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17
Aktiv.: 10.68
Kraj: Polhov Gradec

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 19, 2009 9:02 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zaradi sranja z vremenom moram odpovedati udeležbo. Zmerom me zadnji moment nekaj ustavi. Upam, da vam zadevo rata posneti.
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.69
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 19, 2009 9:34 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uh, danes nam je pa zagodlo tole vreme...
V glavnem, plani ostanejo nespremenjeni, samo zamaknili jih bomo.
S predavanji tako ne bomo začelio točno ob 11h, ampak takrat, ko se bo nabralo dovolj ljudi. Upam, da bomo uspeli štartat ob 12h...

mirkatmir
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14
Aktiv.: 7.92
Kraj: Ribnica (JN75IR)

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 19, 2009 9:38 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ravno pogledal skozi okno in videl, da je stanje - sranje. V takšnih razmerah, ne vem, če se bom spravil v Ljubljano. Trenutno stanje je takšno. In še vedno sneži. S @skat-om bova videla, če se bo stanje izboljšalo. Škoda.
aly
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 19, 2009 9:42 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mirkatmir je napisal/a:
Trenutno stanje je takšno.

Hm, jaz se brez težav peljem po takem.
Bolj problem je na primorski AC, kjer so kamioni počez...

Jah, kaj potem .. če bo vseh 20+ ljudi za, potem lahko prestavimo na nedeljo?
Citiram:
Avtocesta Ljubljana - Koper med razcepom Gabrk in priključkom Senožeče v smeri Ljubljane je zaradi obilnega sneženja zaprta do preklica.

Think

Parkingov je dovolj zadaj za stavbo (samo lopato je treba s sabo prinest Smile ).

Nič, jaz grem počasi se zrihtat pa tja in upam, da se vidimo.
Jaz bom tam. Pa če kdo pride, drugač bom pač pico za 15 ljudi sam pojedel Razz

mirkatmir
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14
Aktiv.: 7.92
Kraj: Ribnica (JN75IR)

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 19, 2009 10:48 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Saj ni problem cesta, ampak promet. V takšnem se vozim lahko tudi 2 uri v Ljubljano. Pa še nek zastoj je vmes - tovornjak!
matjay
Član
Član

Pridružen-a: Pon 06 Dec 2004 22:07
Aktiv.: 2.27
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 19, 2009 11:39 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vreme je naredilo svoje. Če je možno bi bilo dobro prestaviti ali ponoviti predavanje in delavnico. Iščem lopato.

LP
Matjay
Nazaj na vrh
Pyr0Beast
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11
Aktiv.: 23.99

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 19, 2009 12:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kakor vidim imajo tudi ostali hude težave z vremenom. Sam sem porabil kake 15 minut da sem avto očistil snega, Nato pa še 2 ure da sem ga uspel zagnati. Problem ni predstavljal motor, temveč zaribana ključavnica Rolling Eyes
Ko sem končal pa sem ga moral še enkrat spucati, da sem prišel do doma Mr. Green

Kljub mrazu me je razveselilo to, da je vžgal v prvo in brez kakršnihkoli pokašljevanj.
Temu navkljub pa so razmere Nm-Lj nevzdržne s dokaj hudimi zastoji, tako da me danes na žalost ne bo, posledično ne tudi Wlan routerja.
Nazaj na vrh
aly
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 19, 2009 4:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Avtocesta Ljubljana - Koper med razcepom Gabrk in priključkom Senožeče v smeri Ljubljane je zaradi obilnega sneženja zaprta do preklica.

Kljub temu je VolkD uspel (še skoraj pravočasno) priti do sem. In to iz Divače.
Tako da le ni bilo tako hudo. Wink
Tukaj nas je trenutno cca 20 udeležencev. Predavanja še potekajo, kmalu bomo pa začeli z delavnico.

me2d
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Sep 2009 11:10
Aktiv.: 1.52

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 19, 2009 7:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Z moje strani zahvala organizacijski peščici zanesenjakov, ki so vse skupaj omogočili-organizirali. Applause
Še posebej mi je v veselje dejstvo, da je nekaj strahov okoli smd montaže odšlo v večna lovišča. Bo treba pinceto poiskati, pa se spraviti k delu...
V glavnem HVALA še enkrat za nudeno znanje in izkušnje vsem sodelujočim ter kmalu na snidenje ob kakem podobnem delovnem srečanju.
Nazaj na vrh
mucek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Aktiv.: 24.05
Kraj: Domzale

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 19, 2009 8:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

LP!

Hvala za predavanje, aly (in ostali) - žal sem moral prekmalu oditi, a kar sem slišal in videl je bilo zanimivo! Smile

LP, Grega

p.s. Volk, hvala tudi za troubleshooting napajalnika - že deluje tudi USB Smile !
Nazaj na vrh
mznida
Član
Član

Pridružen-a: Čet 02 Jun 2005 20:32
Aktiv.: 1.52
Kraj: Prlekija (JN86BN)

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 20, 2009 7:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zanimiva in uporabna predavanja.

Zahvala obema predavateljema za trud, čas in koristne informacije... Applause Applause

Spodaj sem prilepil par slik spredavanj.

P.S.: Shocked Think slike so v obratnem vrstnem redu.

Img00013.jpg
 Opis:
jvolk v akciji
 Velikost datoteke:  349.69 KB
 Pogledana:  53 krat

Img00013.jpg

Img00012.jpg
 Opis:
Božiček?
 Velikost datoteke:  377.38 KB
 Pogledana:  46 krat

Img00012.jpg

Img00007.jpg
 Opis:
Publika je zbrana
 Velikost datoteke:  412.36 KB
 Pogledana:  66 krat

Img00007.jpg

Img00006.jpg
 Opis:
Aly med pripravami
 Velikost datoteke:  334.89 KB
 Pogledana:  43 krat

Img00006.jpg

Img00004.jpg
 Opis:
Družba se zbira...
 Velikost datoteke:  384.53 KB
 Pogledana:  49 krat

Img00004.jpg

jospeti
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 12:14
Aktiv.: 0.72
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 20, 2009 8:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pohvale obema predavateljama za zanimivi temi in strokovnost.
Nazaj na vrh
Sadida
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Apr 2009 12:53
Aktiv.: 3.23
Kraj: Zasavje

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 21, 2009 10:37 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pohvale še z moje strani.

Prosil bi še jvolka, da bo prilepil pdf na forum, kot je oblubil.

lp
Nazaj na vrh
s59ma
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Feb 2008 12:31
Aktiv.: 3.01
Kraj: Medvode

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 21, 2009 12:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi z moje strani pohvale za vloženi trud in obilo dobre volje za pripravo/izvedbo.

Aly-jevo predavanje je bilo zelo na nivoju in je, priznam, daleč preseglo moja predhodna pričakovanja; izvedel sem veliko zanimivega o tehnologiji izdelave. Še posebno mi je bilo všeč, da je prinesel vzorce (nekatere odprte!) in razumljivo razložil osnove različnih tehnologij. BTW, zelo se mi je vtisnil v spomin enkoder za zasuk z resolucijo 1/320000 obrata... Shocked

Tudi jvolk-ovo predavanje je bilo več kot vredno ogleda (zame glavni razlog za obisk predavanj!), saj je na hitro predstavil programiranje AVR mikrokontrolerjev. Je bilo res na hitro Confused in vidim, da se bom moral s tematiko ukvarjati še kar nekaj časa... Very Happy
Naučiti se moram C-ja, zato bi mi tisti primeri kode (kot tudi posnetek predavanj za ponovni pregled) resnično prav prišli...

Applause Applause Applause

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja
Stran 7 od 8

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni