|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
bungee Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49 Prispevkov: 1479 Aktiv.: 6.24 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jan 06, 2010 7:58 pm Naslov sporočila: Vgradni pomivalni stroj |
|
|
Imam Gorenjev pomivalni (vgradni) stroj, ki pa se mu je zataknilo (morda polomilo) stikalo za vklop, ki pa se nahaja na vrhu vrat.
S temi zadevami si nisem preveč domač (pomivalci namreč). Pa me zanima, če kdo ve kako se pride do dotičnega stikala, oziroma če se kje da dobit navodila za popravilo te stroje. Sem že googlal, pa nisem bil preveč uspešen.
Ni ravno fino, ker je odpovedal moj najljubši kuhinjski aparat  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Axa Član

Pridružen-a: Sre 25 Nov 2009 19:51 Prispevkov: 17 Aktiv.: 0.09 Kraj: Zasavje
|
Objavljeno: Sre Jan 06, 2010 8:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Stikalo je na prednjih vratih na vrhu.Odvijačit boš moral inox ploščo ,ki je zadaj na vratih.Prej pa še vtikač potegni iz vtičnice ,da te ne strese. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bungee Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49 Prispevkov: 1479 Aktiv.: 6.24 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jan 07, 2010 7:32 am Naslov sporočila: |
|
|
Torej moram sneti notranjo stranico, da pridem do stikala.
Hvala za nasvet, moj najljubši aparat bo spet oživel  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni