www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

WIZNET ehernet modul in nivoji
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> AVR, LPC900, x51
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
keops1
Član
Član

Pridružen-a: Sob 10 Maj 2008 21:42
Aktiv.: 0.22
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 14, 2010 9:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kot sem že napisal, sem stvar priklopil in se poigravam z osnovnimi procedurami.
No, ampak pišem pa zato, ker ta stvar 'kuri' 180mA. Sem že mislil, da imam kaj narobe, potem pa v podatkih o modulu/čipu zasledim "Power Consumtion 10/100 baseT max. 185mA (3.3V) ".
Res da dela na 25MHz in da obdelava 802.3 in TCP/IP stacka ni kar tako....Ampak mi vseeno ni jasno, zakaj bi ta zadeva bila tako požrešna.

LP
A

rudiP
Član
Član

Pridružen-a: Tor 07 Avg 2007 15:30
Aktiv.: 5.43
Kraj: KOPER

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 28, 2011 12:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Wiznet je spremenil dostop do svojih podatkov. Iščem C kodo za WIZ811MJ. Če jo kdo slučajno ima se priporočam. Hvala.
logist
Član
Član

Pridružen-a: Pon 25 Jan 2010 1:12
Aktiv.: 0.64
Kraj: dom(o)vina

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 20, 2011 5:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

rudiP mogoče ti bo tole pomagalo :
http://www.ermicro.com/blog/?p=1773

rudiP kje pa si naročil WIZ811MJ?

rudiP
Član
Član

Pridružen-a: Tor 07 Avg 2007 15:30
Aktiv.: 5.43
Kraj: KOPER

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 20, 2011 9:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Logist hvala za link. Modul sem dobil od našega člana StricGeza, kot uzorec. Vprašaj Jureta iz AX Elektronike. On mi dobavlja NM7010 od Wiznet-a
logist
Član
Član

Pridružen-a: Pon 25 Jan 2010 1:12
Aktiv.: 0.64
Kraj: dom(o)vina

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 20, 2011 9:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz pa sem malo prej dobil mail od kolega da ima na zalogi WIZ810MJ, razlike med 10 in 11 koliko sem videl ni razen v merah in razporeditvijo pinov.

Kaj pa predvidevaš uporabit TPC/IP (HTTP) ali UDP?

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> AVR, LPC900, x51 Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 232 dni