|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Hammer123 Neznanec

Pridružen-a: Sre 17 Mar 2010 16:49 Prispevkov: 8 Aktiv.: 0.04 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Sre Mar 17, 2010 4:58 pm Naslov sporočila: izhod avtoradia |
|
|
Pozdravljeni!
Sem čisti začetnik pri avtoelektriki, tako da po domače povedano, nimam pojma. Posedujem originalen audi cinema audio sistem, kjer je v prtljažniku serijsko montirana tudi manjša tuba. Zanima me pa sledeče:
-ali mora avtoradio za to tubo obvezno imeti tudi subwoofer out?
-je tale radio primeren za vgradnjo(da tuba normalno deluje) oz. ima prave izhode?
http://www.bolha.com/oglas383851131/slika0/dvd-avtoradio
Hvala za odgovore! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.21 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Sre Mar 17, 2010 5:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne... Audi ima žal svoj konektor za zadnje ovočenje plus tuba...preverjeno prejšnji teden...Lahko se pa pozanimaš pri pooblaščenem prodajalcu, če ima kakšen adapter iz njihovega konektorja na činč. Audi, ki sem ga imel jaz v delu je imel boose sistem že original, za zadnjo tubo ima pa posebej ojačevalec... _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Hammer123 Neznanec

Pridružen-a: Sre 17 Mar 2010 16:49 Prispevkov: 8 Aktiv.: 0.04 Kraj: Mengeš
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.21 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Sre Mar 17, 2010 10:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
mislim da...nisem pa siguren...če bi mal večja slika bila, da se vidi konektorje, bi si upal trditi... _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni