www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Predlog spremembe pravila
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.92
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 28, 2005 2:45 pm    Naslov sporočila:  Re: Predlog spremembe pravila Odgovori s citatom

frenki je napisal/a:

Citiram:
Forum omogoča ogled in uporabo sporočilom pripete dokumentacije registriranim aktivnim uporabnikom po preteku treh dni od registracije uporabnika. Aktivni uporabnik je uporabnik s povprečno vsaj enim oddanim sporočilom mesečno.

Sam se popolnoma strinjam s pravilom. Konec koncev tudi sedaj ni bilo bistveno drugače le, da to ni bilo napisano. Tudi sedaj je bilo potrebno za ogled pripon napisati vsaj eno sporočilo. Pa če tudi v testni forum. Bo pa tisti, ki sicer v mesecu dni ne bo imel kaj za prispevat za na forum, spet napisal eno spročilo v testni forum. Bomo vsaj vedeli, da je še "pri življenju" Wink

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
borber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40
Aktiv.: 13.13
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 28, 2005 5:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim, da iz tega foruma ni treba delati posvečen kraj za izbrance kjer bodo ti imeli svoj mir.
Točkovanje je smiselno, če ima kak praktičen pomen. Recimo, da je treba plačati promet na serverju in je zato treba omejiti bandwidth. Vsak download bi koštal določeno število točk, ki bi se pri tem odštevale od zbrane količine. Mislim pa da je število pripetih filetov in tistih v filemanagerju majhno in posledično tudi število downloadov tako, da te nevarnosti ni.
Če bi šlo za čast in ugled članov bi lahko omogočili tistemu, ki je prosil za pomoč, da dodeli točke za odgovor, ki mu je pomagal.
Mene najbolj moti slaba slovenščina. Posti v slengu in kaj vem še čemu bi morali takoj v koš za smeti brez milosti.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lado
Član
Član

Pridružen-a: Pon 09 Feb 2004 13:22
Aktiv.: 4.24
Kraj: Trbovlje

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 02, 2005 12:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi sam bi se pridružil prejšnjemu odgovoru.Ravno tako pa me zelo moti v slengu in raznih čudnih narečjih napisana vprašanja- pa nisem slavist-daleč od tega...Na takšna (v tako slabi slovenščini) napisana vprašanja pa niti ne odgovorim, tudi če vem odgovor,ker če ne premoreš toliko volje za normalno napisano vprašanje,zakaj bi potem sploh dobil odgovor.Zato sem tudi za brisanje takih-brez milosti!

lp

lado
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.92
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 02, 2005 1:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

lado je napisal/a:
....Ravno tako pa me zelo moti v slengu in raznih čudnih narečjih napisana vprašanja- pa nisem slavist-daleč od tega...Na takšna (v tako slabi slovenščini) napisana vprašanja pa niti ne odgovorim, tudi če vem odgovor,ker če ne premoreš toliko volje za normalno napisano vprašanje,zakaj bi potem sploh dobil odgovor.Zato sem tudi za brisanje takih-brez milosti!

lado

Slenga sicer ne zasledim dosti - vrjetno mi kaj tudi uide, saj včasih ne utegnem vsega prebrati. Sam taka sporočila brez milosti dajem v smeti. Običajno pustim odklenjena, če kdo želi naj debato nadaljuje tam. Osebno so mi moteča spročila, kjer avtor v naslovu ne napiše na kaj se nanaša vsebina sporočila, ampak je naslov "Nujno" z desetimi klicaji Twisted Evil . Ničkaj prijetna za oko so sporočila pisanja z velikimi črkami. "kričanje". K sreči je vsega tega tukaj zelo malo, saj se večina članstva strinja s pravili.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni