|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
cerar23 Član

Pridružen-a: Pet 21 Maj 2010 9:22 Prispevkov: 68 Aktiv.: 0.37 Kraj: Lukovica
|
Objavljeno: Pet Maj 21, 2010 12:38 pm Naslov sporočila: Zračni sedež |
|
|
Pozdravljeni!
zanima me če mi kdo lahko pomaga pri popravilu traktorskega sedeža pri traktorju Landini. Je novejši in zračni kdo ve kako bi se lotil popravila?
Lp! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.22 Kraj: Ljubljana
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tibi Član

Pridružen-a: Tor 16 Dec 2003 11:08 Prispevkov: 253 Aktiv.: 1.07 Kraj: bukovje
|
Objavljeno: Pet Maj 21, 2010 12:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče ni falil. Tole gre verjetno za gramerjev sedež. Sedež ima zračni kompresor, ki deluje na elektriko , kar pa je že tema našega foruma
Sam imam tak sedež doma v traktorju, vendar pa ga nikoli nisem razdiral, saj še vedno lepo deluje čeprav je že (polnoleten).
Prvo bi treba locirati napako. Predstavljam si da mora biti stikalo za vklop in izklop (moj izklopi ko vstaneš).
Najprej bo potrebno preveriti če elektrika sploh pride do sedeža, nato preveriti stikala in kompresor.
Nazadnje urejal/a tibi Pet Maj 21, 2010 1:05 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cerar23 Član

|
Objavljeno: Pet Maj 21, 2010 1:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče ni falil. Tole gre verjetno za gramerjev sedež. Sedež ima zračni kompresor, ki deluje na elektriko , kar pa je že tema našega foruma
Sam imam tak sedež doma v traktorju, vendar pa ga nikoli nisem razdiral, saj še vedno lepo deluje čeprav je že (polnoleten).
Ja tako je zato me zanima če ima kdo izkušnje z popravljanjem elektronke v traktorju da bi mi lahko kaj predlagal kako naj se lotim pa kaj je ponavadi crknjeno! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.22 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Maj 21, 2010 1:30 pm Naslov sporočila: Re: Zračni sedež |
|
|
cerar23 je napisal/a: |
Pozdravljeni!
zanima me če mi kdo lahko pomaga pri popravilu traktorskega sedeža pri traktorju Landini. Je novejši in zračni kdo ve kako bi se lotil popravila?
Lp! |
Aha. In kako za boga bi kdorkoli, ki nima tega traktorja, iz napisanega to lahko ugotovil? _________________ Še dobro, da bitje srca in dihanje nadzoruje vegetativno živčevje. V nasprotnem primeru nekateri ne bi preživeli niti 24 ur. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.20 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Pet Maj 21, 2010 5:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaže, da bo razprava šla naprej v novi temi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

|
Objavljeno: Pet Maj 21, 2010 5:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Obe temi sta bili odprti istočasno. _________________ Še dobro, da bitje srca in dihanje nadzoruje vegetativno živčevje. V nasprotnem primeru nekateri ne bi preživeli niti 24 ur. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cerar23 Član

|
Objavljeno: Pet Maj 21, 2010 7:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za sodelovanje vam sporočim kako gre popravilo spotoma ko se bom lotil popravila...glede tem [slovenščina je zame španska vas] pa res obe odprl istočasno ker je več možnosti da bi kdo, ki to obvlada našel našo razpravo! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni