www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Gužva v Hoferju...
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.91
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 07, 2005 1:37 pm    Naslov sporočila: icon_warning Gužva v Hoferju... Odgovori s citatom

Gledam na 24.ur Pa saj to ni res. :bonk: Razumel bi, da bi se to dogajalo v kakem odročnem kraju ne pa v Ljubljani...
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 4.00
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 07, 2005 2:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne morem verjet! Kot, da bi kaj zastonj"talali" Brick wall
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70792.59

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 07, 2005 3:57 pm    Naslov sporočila: icon_warning Re: Gužva v Hoferju... Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.62
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 07, 2005 4:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jutri je pa pri nas otvoritev Hoferja, v Lescah, torej par kilometrov od mene. Ne verjamem da bom šel kaj pogledat, mogoče no, ne vem, mi ni do tega drena.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
PPG78
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09
Aktiv.: 9.88
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 07, 2005 4:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V Lescah najbrž že kampirajo tisti ki v Ljubljani niso dobili pralnega (sušilnega) stroja. Very Happy

LP, Peter
Nazaj na vrh
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.56

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 07, 2005 5:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Prinesi si stol in gajbo piva, pa bos imel brezplacno zabavo Very Happy
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
egomez
Član
Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49
Aktiv.: 2.18
Kraj: Ljubljana/Sežana

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 07, 2005 6:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pa kaj je tem ljudem. Kaj so tako noro niske otvoritvene cene ali kaj je te ljudi vleklo v tako gužvo?
d'oh!
Nazaj na vrh
smartgsm
Član
Član

Pridružen-a: Sob 10 Apr 2004 11:54
Aktiv.: 1.54

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 07, 2005 7:00 pm    Naslov sporočila:  Norci Odgovori s citatom

Po mojem mnenju se splača edino nakup pralnega ali susilnega stroja.

Glede nato da pa je zivljenska doba teh naprav 20 let, raje kupiš kaj kar ima ime. Jaz osebno prisegam na Gorenje.

HM, [slovenščina je zame španska vas] ne recm da je zadeva zanič, ampak kje dobit nek rezervi del, ki ti crkne po 3 letih. to je pa problem.

Recimo zadnja dogodovščina z iskanjem rezervnih delov.
Pri avtu (Seat Vario) se je ena cevka prenucala, ker je bila preblizu mehanizma, ki prenasa zeljeno prestavno razmerje do menjalnika. Ok. Pa grem na servis. Po katalogu ugotovimo stevilko in pa mi prinesejo pol cisto nek drug del. Jaz pa sem trdu da ni pravi. No gremo pogledat v avto. Prodajalec koncno prizna da pa ta cevka res ne pase. ... pa [slovenščina je zame švedska vas] naprej. Potem najdemo ustrezno stevilko in cena. Sitnica. samo 20 K.
Jaz pa ne bodi len, domov, cev odsravfam in nesem k bliznjemu šlosarju. Zadevo mi zalota z bakrenim lotom in dam mu za pivo.

Malo sem zašu z teme, ampak malo dnarja slaba muzka.

lp
Greg
Nazaj na vrh
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.95
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 07, 2005 7:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če bi šel v to trgovino,je najboljše v oklep.Druače bi pomendrali.
Nazaj na vrh
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.61
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 07, 2005 9:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glede nato da pa je zivljenska doba teh naprav 20 let, raje kupiš kaj kar ima ime. Jaz osebno prisegam na Gorenje.

Življenjska doba sušilnih in pralnih strojev 20 let?? Mogoče tistih starih modelov izpred 20 let... Imamo 3 leta star Gorenjev pralni stroj, pa smo že morali motor zamenjati, ker se je prejšnji dobesedno skuril. Ko pa kaj crkne, je treba zamenjati celo plato, ki pa spet stane lepe denarce.... Me zanima, če bodo čez 20 let imel plate z vsemi software-i za vse modele... Smile
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
LoLek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 12:46
Aktiv.: 1.45

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 07, 2005 9:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ko so novembra odprli v Mariboru Bauhaus je bilo isto. Ljudje so zjutraj pred šesto čakali, da so odprli vrata trgovine. To ne moreš verjet. Sam zelo sovražim gužvo in zato raje grem v trgovino takrat, ko ni nekih hudih akcij in podobno. Raje dam kakega tisočaka več in ne izgubljam živcev v gužvi. Very Happy

Na razprodaje pa sploh ne grem, da bi se grebo za tisto cunjo...
Nazaj na vrh
Bozo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Jan 2004 9:21
Aktiv.: 2.78
Kraj: Lendava, Trimlini

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 08, 2005 1:46 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Aldi je ena večja diskontna trgovina v Nemčiji pod njenim okriljem je tudi Hofer. Je zelo poceni tako da jo sam obiskujem redno ko sem gor. Občasno ima tudi kakšne tehnične zadeve če bodo cene take kot so gor zna biti zanimiva, čeprav teško verjamem da bo tako.
No moja prva DVD komponenta je bila kupljena v Aldiju (našem Hoferju) no za primerjavo dal sem zanj takratnih 399 DM pri nas so bile cene okoli 1000 DM.
Pa veselo zapravljajte, saj je veseli december.
LP
Božo
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.91
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 08, 2005 8:38 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Še moje mnjenje o Hoferju;
Običajno ga obiščem mimogrede, ko hodim s Conrada v Grazu, da porabim "drobiž".
Cene so dokaj ugodne. Sploh kar se tiče prehrambenih artiklov. Osebno so mi všeč razni namazi. Kupim tudi običajno nekaj naših delamarisovih rib z zelenjavo. Na zadnje je bila cena 0,6€. Tehnična roba je pred vsem "vaba" za kupce. Običajno gre za dokaj kvalitetno robo katera pa je na razpolago v izredno omejenih količinah. Spomnim recimo primera brezžične alarmne centrale v kompletu z senzorji ter vsem pripadajočem. Popolnoma enaka je v Conradu v Grazu stala skoraj polovico več.
Me pa zanima kake bodo cene pri nas glede na Avstrijo. Recimo Spar je v Avstriji dražji.

pegla
Član
Član

Pridružen-a: Sob 01 Nov 2003 17:32
Aktiv.: 1.20
Kraj: Sv.Anton

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 15, 2005 7:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V Kopru so ga odprli 13. Tudi tukaj je bila zelo huda gužva,
mama mi je povedala, da so spuščali po sistemu eden ven eden notri,
katastrofa

L.P. PEGLA
Nazaj na vrh
boco
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42
Aktiv.: 3.88
Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 17, 2005 3:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

....ves čas sem razmišljal, da bi napisal kak komentar, pa se mi zdi brez veze, ker ga itak ne bo bral noben tak, ki je stal v tisti gužvi. Najbolj zanimivo je pri vseh teh ljudeh, da je danes prihranil nekaj tisočakov, jutri pa ga bo nekdo "nasral " in mu prodal nekaj kar sploh ne potrebuje.
Samo, da je akcija, pa se še megla dobro proda Laughing
LP
Boco
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni