|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
elektronik93 Član

Pridružen-a: Tor 08 Jun 2010 22:11 Prispevkov: 33 Aktiv.: 0.18 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Ned Jun 13, 2010 12:24 am Naslov sporočila: SIEMENS LOGO |
|
|
Rad bi vprašal oz. zbral nekaj projektov glede logota. Če je že kdo kaj delal z logotom oz. kakšne projekte je delal z njim. Zato tisti ki je delal kakršen koli projekt z logotom lepo prosim če napiše kakšno besedico okoli njega (projekta ) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dorijan Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48 Prispevkov: 2564 Aktiv.: 12.39 Kraj: južnoprimorska
|
Objavljeno: Ned Jun 13, 2010 1:13 am Naslov sporočila: |
|
|
Pri nas nek objekt poleti hladimo z vodno meglico(na 100m cevi so na 1m take šobe ki razbijejo vodo v zelo drobne kapljice), tako da sem logota(tisti z LCDjem) uporabil v navezi z elektro-magnetnim ventilom. Tako, da sem na vhode vezal 2 tipki
(start in stop) Na logotu nastaviš trajanje (npr. 2 uri) in intervale (npr. 3s odprto 20s zaprto), in to je to.
Program je tako preprost, da sem ga napisal kar preko zaslončka. Za kaj bolj resnega ga pa nisem uporabljal, še tukaj je prišel v poštev bolj zato, ker se mi je valjal po predalu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.02 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Ned Jun 13, 2010 8:05 am Naslov sporočila: |
|
|
Pri meni v službi je v uporabi za oznanila za pavze .
Sprogramiran tudi preko tipk, ki so na njem. Če si program zrišeš na papir, preden ga vneseš, je čisto enostavno, pa tudi preveč časa ne vzame. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Ned Jun 13, 2010 10:15 am Naslov sporočila: |
|
|
Največjo aplikacijo, ki sem jo naredil z njim je bila kotlovnca na sekance. Gre za večji kotel, ki ogreva sušilnico stanovanjsko hišo ter delovne prostore. Kotel obratuje popolnoma samodejno. Za vse skrbi logo. (doziranje, regulacijo, varnost...)
Hardwersko je razširjen je do maximuma. Šlo pa je na testno z pomnilnikom. Hotel sem narediti še diagonostiko napak, a je zmanjkalo blokov. Kasneje se je izkazalo, da niti ni potrebe po tem. Stvar obratuje že kakih šest let. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Ned Jun 13, 2010 5:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem pred leti za različne načine odreza makarona iz ekstrudorja na stroju za pihanje plastike scopral nekaj takega ...
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni