|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mberdni1 Neznanec

Pridružen-a: Pet 06 Nov 2009 20:34 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.02 Kraj: Zgornja polskava
|
Objavljeno: Ned Jun 20, 2010 5:20 pm Naslov sporočila: Mach3 - stružnica |
|
|
Zopet rabim pomoč.
Na obstoječi home CNC sem si nadgradil še stružnico, sedaj pa imam problem z vnosom podatkov za struženje za obliko, ki si jo izmislim sam. Čarovnike že obvladam.... Če pa preko DXF formata vnesem svoje podatke se mi vse zalomi.......
Kakšen je vrstni red od izrisa v DXF formatu pa vse do G-kode........?
Za pomoč pri Mach3 - rezkanje, se vsem ki ste mi dali uporabne nasvete zahvaljujem.
HELP. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.22 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Ned Jun 20, 2010 5:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če si v Mach-a vnašal DXF čigar velikost je bila par Mb, pa da imaš slab comp, ti mach ne bo prežvečil tega.... _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
stane Član

Pridružen-a: Tor 17 Apr 2007 21:19 Prispevkov: 1281 Aktiv.: 5.79 Kraj: Rače
|
Objavljeno: Pon Jun 21, 2010 3:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uporabljaš prave osi ?
Mislim, da je pri stružnici x in z. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni