www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

dekupirna žaga
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mehanika in strojništvo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.63
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 30, 2010 9:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bauhus Ljubljana, jih imajo od Sheepach.
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Slowfly
Član
Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07
Aktiv.: 17.22
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 30, 2010 9:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imajo tudi Proxonove. Sicer pa jih lahko naročiš iz Conrada, dobiš po pošti.
marko-x
Član
Član

Pridružen-a: Tor 02 Nov 2004 14:21
Aktiv.: 1.38
Kraj: prekmurje

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 01, 2010 6:59 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdravljen,

V Bauhusu dobiš Proxonove žagice z zatičem, v Obiju, Bauhausu, Merkuru pa žagice za ročno rezljačo.
S posebnim adapterjem (za vpetje) so zelo uporabne, predvsem ker imajo zelo tanki in natančen rez.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
anze14
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sre 30 Jun 2010 17:36
Aktiv.: 0.02

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 01, 2010 10:02 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

v merkurju sem že bil pa nimajo
Nazaj na vrh
PZUFIC
Vseved

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 01, 2010 11:38 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Slowfly je napisal/a:
Imajo tudi Proxonove. Sicer pa jih lahko naročiš iz Conrada, dobiš po pošti.

Ja imajo samo mislim, da so brez zatiča, saj ko sem bil jaz nazadnje tam sem bil primoran vzeti Sheepach.

Vzel sem kombinirane les kovina, vendar jih kljub temu zelo skrha pertinax ali vitroplas (fr4 ne uporabljam), zato uporabljam za rezanje TIV tiste široke žagice za kovino.

V Obi-ju pa dobiš komplet žagic in sicer dve široki za kovino (zgoraj omenjene) in štiri za les (dve grobi dve fini).

Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
anze14
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sre 30 Jun 2010 17:36
Aktiv.: 0.02

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 01, 2010 4:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

da imajo tiste brez zatiča kako pa naj tiste pritrdim na žago
prej sem že nekaj gledal na prejšni strani pa ne razumem postopka veš mogoče kakšnega bolj preprostega če ga prosim povej
Nazaj na vrh
PZUFIC
Vseved

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 02, 2010 5:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vzameš dva vijaka in jih prečno prevrtaš ter med vijak in matico stisneš žagico in jo vpneš v žago. Kako stvar deluje ne vem ker nisem poskušal.
Slowfly
Član
Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07
Aktiv.: 17.22
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 02, 2010 9:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=10330&postdays=0&postorder=asc&start=15
marko-x
Član
Član

Pridružen-a: Tor 02 Nov 2004 14:21
Aktiv.: 1.38
Kraj: prekmurje

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 04, 2010 9:55 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem zraven dekupirne žage dobil še adapterja za vpetje žagic za rezljačo.
Če si dekupirko kupil v kratkem je verjetno adapter bil priložem.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mehanika in strojništvo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni