|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
StricGeza Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2007 11:53 Prispevkov: 1047 Aktiv.: 4.72 Kraj: Gradišče pri Divači
|
Objavljeno: Sob Jul 17, 2010 10:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
kovinsko črpalko imajo ponavadi vsi... razlika je le v "glavi" črpalke. Pri cenejših je plastična in je namenjena za pranje z vodo do 40°C. Pri dražjih pa pride aluminijasta in je za pranje z vodo do 60°C. Povsem druga stvar pa so industrijski visokotlačni čistilniki ki z lahkoto dosežejo tlak okoli 500 barov in temperaturo tudi do 90° _________________ Človek,kateri ne dela napak,običajno ne dela nič!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.77 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Ned Jul 18, 2010 9:09 am Naslov sporočila: |
|
|
Težko da je razlika samo v glavi - jaz sem včasih imel staaaarega karcherja, ki sem ga kupil še v časih, ko plastike v pumpah še niso poznali. Je bil kar težak - recimo 6 do 10 kil nekje. Pa majhen, nič večji od zdajšnjih bau*aus čistilnikov, ki imajo 2 do 3 kile največ... Zdaj imam lavor-jev čistilnik z naftnim grelnikom in lahko rečem da čistilnik brez grelnika je skoraj vseeno če ga nimaš - razen če z njjim pereš blato s kakšnih zadev dol. Topla voda je popolnoma drugo kot mrzla.
Tudi če notri pripelješ tistih 40 stopinj je to toliko kot nič... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni