www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Servisni prikaz GOLF 3 CL

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Kralj
Član
Član

Pridružen-a: Čet 24 Apr 2003 20:18
Aktiv.: 0.83
Kraj: koroška

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 24, 2003 11:22 pm    Naslov sporočila:  Servisni prikaz GOLF 3 CL Odgovori s citatom

Pozdravljeni !

Imam manjši problem. Kupil sem rabljeno vozilo WV GOLF 3 CL in bi rad resetirati servisni prikazovalnik. Servisni prikazovalnik mi zdaj že kaže da sem izpustil dva servisa. Olje in filtre ter vse ostale tekočine menjam sam le ta prikazovalnik malo čudno izgleda.

lep pozdrav
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PPG78
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09
Aktiv.: 9.88
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 25, 2003 4:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če bo kaj pomagalo ti lahko povem kako se resetira pri Ibizi. Pri ugasnjenem avtu držiš tipko za reset dnevnih kilometrov in daš kontakt (toliko da zasvetijo lučke na armaturi).

LP, Peter
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Kralj
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 25, 2003 8:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala za odgovor vendar sem to že poizkušal.

Na Mobisuxu mi je nek uporabnik pred časom dal takšno navodilo kot ti in nato bi naj poizkušal še istočasno zavrteti gumb za nastavitev ure. Za to početje sem moral prositi tudi prijatelja, ker sem imel eno roko premalo pa vseeno zaman. Nisva uspela resetirati servisnega prikaza.

lep pozdrav
Nazaj na vrh
PPG78
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 25, 2003 9:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vredno je bilo poskusiti Sad .
Sedaj ti ostane samo še softwersko. Na kazzi poišči polno verzijo programa VAG-COM in naredi vezje po tej shemi: http://www.planetfall.com/~jeff/obdii/

LP, Peter
Nazaj na vrh
prsunc
Član
Član

Pridružen-a: Tor 07 Okt 2003 21:07
Aktiv.: 0.11

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 26, 2003 8:58 am    Naslov sporočila:  Pozdravljen! Odgovori s citatom

Pozdrav!
Povej mi kaj ti goti na stevcu INO_2
Ali kaj drugega!
Ce ti goti 2
Potem je postopek taksen.
Das kontakt,z levo roko pritisnes levi gumb na stevcu vzames kontakt in spustis gumb na levi roki in prikaze se ti - - - - -
Z desno roko s kljucem pritisnes desni gum spodnji na stevcu
potem spet pritisnes levega na stevcu pa spet desnega pa levega
potem pa das kontakt
In to je to
Deluje 100%
lp.Prsunc!
Nazaj na vrh
Kralj
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 26, 2003 7:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Najlepša hvala za odlično opisan postopek "Prsunc", zadevo sem uredil sedaj je o.k..

Še enkrat hvala !

lep pozdrav
Nazaj na vrh
matej
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Okt 2003 14:00
Aktiv.: 1.14
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 02, 2004 5:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

PPG78 ali si ti ta kabel testiral?Kaj lahko s tem kablom in programom vse naredis?
Zanima me ce bi pri VW polo letnik 96(model 97) lahko spremenil kilometre?

l.p.
Nazaj na vrh
PPG78
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 02, 2004 6:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kabla še nisem testiral, ker mi je zadeva obstala nekje na pol poti, ampak kar nekaj ljudi na SUX-u ga je izdelalo, tako da mislim da ni problemov.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni