www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Bluetooth slusalka+P800

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
blaz
Član
Član

Pridružen-a: Ned 28 Nov 2004 22:33
Aktiv.: 0.09
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 15, 2005 2:02 am    Naslov sporočila:  Bluetooth slusalka+P800 Odgovori s citatom

Na noben način ne znam vzpostaviti povezave med Sonyericsson P800 in Bluetooth slusalko. Sicer oba elementa se "sparita" ampak potem ni na slusalki nobenega odziva na prejete oziroma oddane klice. Mi kdo zna pomagat?

Drug problem pa je vzpostavljanje povezave, med telefonom in bluetooth vmesnikom, da bi uporabljal aktivno ADSL povezavo preko vmesnika na racunalniku s programom opera?

Ce tema ni v pravem podforumu se administratorju opravicujem in se mu zahvaljujem za prestavitev teme.

monaco
Član
Član

Pridružen-a: Sre 06 Jul 2005 21:12
Aktiv.: 1.07
Kraj: Koroška

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 17, 2005 2:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

SonyEricssoni imajo takšne težave z Motorolinimi slušalkami. Kaj imaš za eno slušalko? Jo imaš med moja prostoročna oprema (nekaj podobnega najdi na P800).

Če prav razumem, bi ti rad p800 povezal preko BT s PCjem in potem npr iz postelje srfal preko adsl. Treba je spremenit par nastavitev, dokaj zapleten postopek. Ne vem ti svetovat drugega, kot da malo poiščeš po spletu, ker sem že na večih straneh to zasledl, samo zdaj te res ne vem kam konkretno usmerit.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
manijak
Član
Član

Pridružen-a: Pon 22 Avg 2005 20:19
Aktiv.: 0.31
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 18, 2005 12:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poglej ce imas slusalko ki bi delala s tvojim mobilnikom.
blaz
Član
Član

Pridružen-a: Ned 28 Nov 2004 22:33
Aktiv.: 0.09
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 18, 2005 5:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Slušalka je enkrat že delala na tem telefonu, ampak sem potem formatiral kartico in posledno s tem vse nastavitve Rolling Eyes. Slusalka je neke korejske tovarne.

Glede povezljivosti telefona+PC sem tudi sam ze nekaj bral po internetu vendar sem se vedno zgubil z nastavitvami.

Vseeno hvala za informacije.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni