|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
admin Site Admin

Pridružen-a: Čet 20 Feb 2003 23:45 Prispevkov: 48 Aktiv.: 0.20 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Dec 27, 2005 9:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sokrat je napisal/a: |
Ponudba velja 24 ur od trenutka objave (1:49 AM, 26. 12. 2005; ja, ura na forumu je narobe nastavljena). |
Kako to misliš narobe nastavljena? Če gre za kako napako bi bil vesel opozorila.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.56
|
Objavljeno: Tor Dec 27, 2005 10:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poglej uro objave zgornjega sporocila - pri meni pise 2:25 am, ceprav sem sporocilo napisal ob uri, navedeni tudi v tvojem citatu (ura na mojem racunalniku se je takrat ujemala z mojo zapestno, racunalniska je NTP-sinhronizirana, zapestna gre pa tudi kvecjemu pol minute narobe, ker jo vsake toliko na ovo nastavim, nobena od teh dveh pa se ni ujemala s casom, ki ga je napisal forumski SW).
Napako za okroglo uro bi pripisal moji lenobi (v profilu imam izbran GMT+2, poletni cas za Slovenijo, torej sem eno uro narobe, ker se mi zdi butasto spreminjati timezone vsakega pol leta, saj lahko to pocne racunalnik sam), ne pa le del ure. Kako case vidijo/vidite drugi uporabniki ne vem, zato sem ponudbo oblikoval eksaktno ... pa bi bilo vseeno, ce se ne bi trudil, ni bilo nobenega korenjaka, ki bi se javil in Marcelitu naredil domaco nalogo se lepse
*edit* malo sem premisljeval ... a je mozno, da se ob popravljanju ura ne spremeni ? Ce sem sporocilo napisal ob 1:25 (2:25 po forumski uri) in s popravki koncal ob 1:49 (kar je povsem realno) in bi ostal stari timestamp, potem bi bil to razlog za neujemanje ? Kakorkoli ze, ce ne bi navedel casa eksplicitno in bi se uposteval tisti zgoraj, bi ponudba (neupraviceno) veljala manj kot 24 ur, kljub temu, da sem to napisal ... to pa ne bi bilo korektno
*se en edit* ja, ura ostane ista tudi ce sporocilo popravim. Zgornja razlaga je torej tocna. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni