www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Naročilo spajkalnih postaj
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
tomskk
Član
Član

Pridružen-a: Čet 27 Okt 2005 9:05
Aktiv.: 0.46

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 28, 2005 9:07 pm    Naslov sporočila:  Naročilo spajkalnih postaj Odgovori s citatom

Že nekaj časa sem razmišljal o nabavi spajkalne postaje, ki sta si jo omislila Silvo in Robertos, in glede na dobre ocene z njihove strani, sem se odločil, da si jo nabavim.

Glede na to, da je kar nekaj ljudi izrazilo željo, da bi si jo nabavilo, me zanima, koliko vas je takih.

Mogoče bi glede na količino lahko dobili še kaj popusta, vsekakor pa prišparamo na poštnih stroških in bančnih provizijah.

Vsi interesenti za nabavo spajkalnih postaj oz. materiala si lahko ogledate spodnjo stran in mi sporočite svoje želje. Potem bi jih kontaktirali z naročilom in se mogoče dogovorili še za kaj popusta.

http://shop.wiltec.info/ (so generalni distributer za Nemčijo za Aoyue)
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PPG78
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09
Aktiv.: 9.88
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 28, 2005 9:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem potencialni kandidat za postajo. Predlagam da se resno pomenimo Januarja.

Lp, Peter
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70781.42

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 28, 2005 9:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.90
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 28, 2005 9:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tukaj sem pisal o njej.
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70781.42

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 28, 2005 10:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
tomskk
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 28, 2005 10:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Računal sem, da bi zadevo speljal nekje sredi januarja, če bi kdo hotel vzet še tiste zadeve, ki jim pridejo 15. januarja.

Bomo videli, če bomo lahko še kaj s ceno rešil.
Nazaj na vrh
tomskk
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 28, 2005 10:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vprašanje za Silvota:

Zanime me kakšne nastavke za postajo na vroč zrak bi človek še rabil. Tam jih imajo kar nekaj, pa se ne zastopim najbolj katere so uporabne.

http://shop.wiltec.info/tabshop_s/wiltec_gmbh_heissluftduesen.html
Nazaj na vrh
tomskk
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 28, 2005 10:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kar se poštnine tiče, imam prijatelja, ki ima firmo v Munchenu, in vozi robo v Slovenijo tedensko, tako, da sem računal, da bi na njegov naslov naročili, pa bi on dol pripeljal. Stvar dogovora.
Nazaj na vrh
CCC
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Dec 2005 23:16
Aktiv.: 0.50
Kraj: Poljčane

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 28, 2005 10:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvotovo pisanje je tudi mene in prijatelja ogrelo za nakup, sem v vrsti za dva kosa.

LP!

Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 28, 2005 10:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Priloženo je 5 nastavkov. (kaki so je razvidno s fotografije v albumu) Sam sem namestil 2 po vrsti (eden je še manjši) Če ne gre za neko serijsko spajkanje, se s tem nastavkom da sneti (prispajkati) z malo prakse praktično vsak čip. Seveda pa obstajajo specialni nastavki za določena ohišja. Če ima kdo v planu spajkanja večjega števila enakega čipovja, je seveda tak nastavek bistveno boljši.
Ne pozabite pa na flux za odspajkanje in prispajkanje. Brez tega pa praktično ne gre.

Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.56

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 28, 2005 10:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tomskk, Boris je predlagal isto stvar, zato bo najboljse, da se on pove kako si je zamislil (postnina naj bi bila cenejsa kot sta placala Silvo in Robertos). Jaz bom definitivno eno vzel, a se odlocam med razlicnimi modeli brez spajkalnika (res nimam prostora za dva spajkalnika, pa se trenutni mi odlicno sluzi). Do januarja je se nekaj casa za mirno prespati in ze bolj racionalno odlociti Cool
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 28, 2005 10:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sokrat, tisti spajkalnik ne zavzame veliko prostora - konec koncev ga ne rabiš niti priključit - je na konektorju. Sama postaja brez spajkalnika pa vrjetno ni dosti manjša . Zadevo pač imaš za rezervo, če ti ta, ki ga imaš sedaj crkne. Poleg tega ima tale tudi odsesavanje plinov.
Glede nastavkov pa lahko pogledate tukaj.

Djurodrljaca
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Dec 2003 16:31
Aktiv.: 1.66
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 28, 2005 11:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem tudi kandidat za nakup postaje.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.61
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 28, 2005 11:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem za, se bom pridružil skupinskemu naročilu, vem da je postaja bolj tako tako, jo ima kolega, tako ali pa skoraj enako, pa ni ravno ne vem kaj, ampak za to ceno bo v redu, že zaradi vročega zraka, ki utegne zelo prav priti. Poleg postaje bi vzel tudi nekaj dodatne opreme, kar boste pač drugi jemali.
Ko se bo naročalo sporočite na mail.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
tomskk
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 29, 2005 1:01 am    Naslov sporočila:  postaja Odgovori s citatom

Zdejle sem malo gledal, koliko nemška pošta računa pošiljanje paketov v Slovenijo. Za DHL paket do 20 Kg od 45-60 EUR.

Silvo a je res postaja težka 5kg.

Glede na število postaj po 5kg mislim, da bo najcenejša varianta, da naročimo na naslov od mojega prijatelja v Munchnu, pa on s kombijem pripelje v SLO.

Kakor sem gledal nemške dostavne šlužbe (www.dhl.de, www.hermes-versand.de, www.deutsche.post.de) zgleda, da za SLO ne gre večja pošiljka od 20-31,5kg.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni