www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Jesensko srečanje 09.10.2010 Prijave
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 10, 2010 5:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dajte kakšno sliko raje v album pripet. Tam jih je tudi čez čas lažje najdet.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
GregorN
Član
Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 7:48
Aktiv.: 5.43
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 10, 2010 8:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Branez je napisal/a:
Meni pa ni Exclamation

Se strinjam, večkrat naletim na staro temo z veseljem da bom spoznal nekaj novega, tekst že vidim, ko pa pridem do slik pa kvadratki, ravno zaradi kopsasa serverjev. Sem tudi sam kdaj pa kdaj iz hopsasa naložil, ampak po teh letih so še vedno na voljo saj so v mojem albumu - da ne bo obešanja

Drugače piknik bil superca, vedno več nas je, za atrakcijo je poskrbel utelešen tiger v mački, drugače mi pa še vedno bolj dišijo "ta pravi" pikniki kot so bili do sedaj.

aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.69
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 10, 2010 8:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

David2204 je napisal/a:
Edino kar pogrešam v fotoalbumu na forumu je masovno dodajanje slik. Za uploadanje ene po eno porabim ogromno časa. Bi se dalo kaj porihtat, Frenki? Pray

Saj ne rabiš dodajat vseh 500 slik Wink
Izbereš par ta boljših, jih pomanjšaš in zmečeš gor.
Evo, jaz sem porabil 5 minut. Moje slike so gor. Vabljeni k ogledu.

Aja, pa ne pozabit pomanjšat slik. Da se sploh kaj vidi in da odpre v doglednem času Smile
Če bi kdo rad imel kakšno sliko v večji resoluciji, naj pove.

GregorN je napisal/a:
...drugače mi pa še vedno bolj dišijo "ta pravi" pikniki kot so bili do sedaj.

Ja, tudi meni se je stožilo po manj mastnih čevapčičih, bolj raznoliko ponudbo z žara in nižjo ceno... Spomladi je pa itak vse lažje, ker je toplo.
GregorN, evo na spomladanskem si že zadolžen za peko čevapov Very Happy hihihi

Mare69, če še velja ponudba, bi se za spomladanskega že kar prijavili za rezervacijo lokacije? Dancing

GregorN
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 10, 2010 8:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

aly je napisal/a:
David2204 je napisal/a:

GregorN je napisal/a:
...drugače mi pa še vedno bolj dišijo "ta pravi" pikniki kot so bili do sedaj.

Ja, tudi meni se je stožilo po manj mastnih čevapčičih, bolj raznoliko ponudbo z žara in nižjo ceno... Spomladi je pa itak vse lažje, ker je toplo.
GregorN, evo na spomladanskem si že zadolžen za peko čevapov Very Happy hihihi

Haha in ravno smo se na pikniku pogovarjali o peki, prav sem zadolžen na dolgi rok Smile

Branez
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Aktiv.: 33.04
Kraj: Koprivnica HR

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 10, 2010 8:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

aly je napisal/a:
Mare69, če še velja ponudba, bi se za spomladanskega že kar prijavili za rezervacijo lokacije? Dancing

Tamo daleko........ (za nas iz SV Slovenije)

Imeli ste tudi "vunbacitelja?!

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
GregorN
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 10, 2010 8:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Branez je napisal/a:
(za nas iz SV Slovenije)

yang
Član
Član

Pridružen-a: Pet 26 Mar 2010 15:32
Aktiv.: 0.15
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 13, 2010 2:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tisti, ki je na pikniku prevzel strežnik Compaq Proliant, lahko dobi zraven se originalni Compaqov SCSI kontroler, ter se nekaj "bay"ov za diske. Prevzem je mozen v Ljubljani. Ce ne bo interesa zanj bo cez mesec dni romalo vse skupaj v smeti.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70786.60

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 13, 2010 2:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 17.02
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 13, 2010 4:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim, da bo treba tole ob primernem trenutku naslednje leto ponovno objavit.. Mr. Green
kopron
Član
Član

Pridružen-a: Ned 17 Dec 2006 11:29
Aktiv.: 0.76
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 13, 2010 9:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mare, ali ni aprila meseca še mal prezgodaj za piknik.
Sedaj ko je globalno ohlajanje nas bo zeblo, razen če bomo notri v ogrevanem prostoru.
Na jesenskem pikniku smo ravno še ujeli lepo in toplo soboto.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Stran 11 od 11

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni