|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
castro Član

Pridružen-a: Ned 21 Sep 2003 0:19 Prispevkov: 72 Aktiv.: 0.30
|
Objavljeno: Sob Okt 11, 2003 12:47 am Naslov sporočila: Problem z Adobe Acrobatom |
|
|
Kupil sem nov hp deskjet printer. Moj problem pa je sledeč: v wordu in npr. corelu mi printa normalno t.j. črna je res črna in ne siva; če pa ustvarim nek pdf dokument in ga printam iz adobe acrobata, pa črna ni več črna, ampak bolj siva.
Morda kdo ve, kje tiči zajec?
LP, Andrej |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6733 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sob Okt 11, 2003 7:59 am Naslov sporočila: |
|
|
Pri izdelavi pdf imaš verjetno vključeno barvno tiskanje nato pa ti pri izpisu za črnino uporabi barvno glavo . Ena od variant bi bila, da za privzeti printer uporabiš kak laser v času ko delaš pdf nato pa ob izpisu izbereš dejansko priključenega deskjet-a - vsaj za poskus mogoče.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
castro Član

Pridružen-a: Ned 21 Sep 2003 0:19 Prispevkov: 72 Aktiv.: 0.30
|
Objavljeno: Sob Okt 11, 2003 2:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Frenki hvala. Problem je bil v tem, da ne vem kje je sploh bil. Tudi to se včasih zgodi. Vseeno hvala.
LP, Andrej |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
memarko Član

Pridružen-a: Pon 03 Nov 2003 9:37 Prispevkov: 24 Aktiv.: 0.10
|
Objavljeno: Sre Jan 14, 2004 8:36 am Naslov sporočila: |
|
|
[slovenščina je zame španska vas] mene ta Acrobat Reader muci. Noce tiskat lepo. Ce nastavim kavaliteto tiska na Normal mi printa kot Draft-naredi zelo slabo locljivost.
Poskusi nastaviti kvaliteto tiska na najvecjo mozno. _________________ Me_Marko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni