www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

filemaneger download
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
borut000
trgovec

Pridružen-a: Tor 15 Nov 2005 23:50
Aktiv.: 0.97
Kraj: Hraše

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 01, 2010 10:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na filemanagerju mi ne uspe downloadat - napiše mi » borut000: Datoteke so namenjene uporabnikom foruma! , zadeva pa je nekaj minut celo delovala. Prosim če mi lahko kdo svetuje kaj naj naredim, oziroma če admin pogleda kaj je narobe
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Mir
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 16 Mar 2008 23:28
Aktiv.: 0.02
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 01, 2010 2:47 pm    Naslov sporočila:  Administrator pomagaj Odgovori s citatom

Pred dvema letoma sem se registriral, zdaj pa ponovno "zbudil". Vključil sem sese v dve razpravi, ki me zanimata. Potegnil bi kaj dol, pa nimam pravice.
Kaj moram storiti?
Hvala za pomoč in LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.21
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 01, 2010 7:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Aktivnost moraš spraviti nad 1, potem pa bo šlo. Glej 6. točko pravil.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kobranka
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37
Aktiv.: 18.75
Kraj: nekje v zgornjem posočju

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 01, 2010 8:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No jaz bi pa vprašal nekaj podobnega v zvezi s DocDB oddelkom. Pred dnevi me je zanimalo malo prelistati PDF revije od Elektorja, ki se nahajajo v tem oddelku. Žal mi ni uspelo potegniti nobene datoteke v omenjenem oddelku. Kaj bi lahko bilo narobe?
Nazaj na vrh
Samuraj85
Član
Član

Pridružen-a: Pon 27 Sep 2010 10:23
Aktiv.: 0.06
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 30, 2010 11:14 pm    Naslov sporočila:  filemaneger download Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

meni tudi ne gre downlodat datotek iz filemanager (javlja mi enako napako, ki jo je objavil flybutter- prvi post). Niti mi ni šla prijava z istim up. imenom in geslom, ki ga imam na tem foromu, tako da sem se moral na novo registrirati.
Sem pa dobil aktivacijsko kodo na mail in lahko dostopam, samo downlodat mi ne gre. Sad

Lp

Samuraj85
Nazaj na vrh
DK
Član
Član

Pridružen-a: Ned 18 Apr 2010 14:58
Aktiv.: 0.31
Kraj: Mozirje

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 13, 2010 12:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na file manager ne morem dol prenesti datotek. Napiše mi da so datoteke namenjene uporabnikom foruma. Zanima me kje pogledam ali sem aktiven član, ker nikjer ne najdem Think Question
Nazaj na vrh
kobranka
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 13, 2010 3:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pravila si preberi. Samo glede na to da si že nekaj časa prijavljen in oddal že nekaj postov je lahko nekje neka napaka. Od časa do časa se lahko pojavijo hroščki. Ali si preveril email? Ali si dal isto uporabniško ime?
Nazaj na vrh
DK
Član
Član

Pridružen-a: Ned 18 Apr 2010 14:58
Aktiv.: 0.31
Kraj: Mozirje

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 13, 2010 6:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pravila sem si prebral, in moral bi biti aktiven član (glede na poste). uporabniško ime je isto, mail sem pa tudi preveril. Question
Nazaj na vrh
kobranka
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 13, 2010 10:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Potem so očitno hrošči, ker tudi meni že večkrat ni uspelo česa potegniti dol, ampak se s tem ne obremenjujem.
Nazaj na vrh
ferdo
Član
Član

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:10
Aktiv.: 1.49
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 05, 2010 12:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hmmm, pri meni je aktivnost v redu, problem se je pojavil po ukinitvi strežnika Email.si. Na forumu sem naslov elektronske pošte popravil, s tem pa avtomatsko nisem več prišel na filemanager. Mi lahko to napakico kakšna dobra duša odpravi - uskladi, da bom lahko uporabljal tudi filemanager?? Pray Pray :lasko: sbeer sbeer sbeer sbeer
Nazaj na vrh
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.69
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 05, 2010 12:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

pošlji ZS Frenkiju.
ferdo
Član
Član

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:10
Aktiv.: 1.49
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 06, 2010 11:22 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

aly je napisal/a:
pošlji ZS Frenkiju.

Poslano...
Nazaj na vrh
Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.21
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 31, 2011 5:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zanima me ali jaz delam nekaj narobe ali je kaj drugega vzrok sporočilu:

Citiram:
Warning: mkdir() [function.mkdir]: Permission denied in /var/www/elektronik.si/phpATM/index.php on line 1339

Warning: copy(podatki/Razni načrti elektronskih naprav/TV/gorenje/E9/index.html) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/elektronik.si/phpATM/index.php on line 1340

Warning: copy(podatki/Razni načrti elektronskih naprav/TV/gorenje/E9/.htaccess) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/elektronik.si/phpATM/index.php on line 1341

, ko sem v Filemanagerju poskusil ustvariti nov direktorij - brez razlike tudi, če je ime direktorija daljše (9 znakov).

Sicer sistem vedno javi, da je bil direktorij uspešno kreiran, vendar ga ni videti.

Pripenjam še sliko:

filemanager.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  170.88 KB
 Pogledana:  3 krat

filemanager.jpg

Nazaj na vrh
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.69
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 17, 2011 9:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Še meni prosim spremenit star email naslov...
Datoteke so namenjene uporabnikom foruma!

štrom386
Član
Član

Pridružen-a: Pon 11 Maj 2009 2:55
Aktiv.: 0.19
Kraj: Rogaška slatina

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 18, 2011 11:20 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jas imam problem z filemaneger zaradi šumnika v up. imenu frenkiju sem posal
zs pa po dveh tednih nisem dobil odgvora Sad
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni