www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Nakup vrtalnika

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
piki
Član
Član

Pridružen-a: Tor 09 Dec 2003 0:53
Aktiv.: 0.25

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 27, 2006 5:22 pm    Naslov sporočila:  Nakup vrtalnika Odgovori s citatom

Hi!

Prebral sem vse teme na forumu, ki se nanašajo na vrtalnike in svedre, vendar nikjer nisem zasledil točnih podatkov. Namreč kupil bi rad dober vrtalnik s stojalom. Kje ga lahko kupim, po čimbolj ugodni ceni (da nebi imel trgovec takšne marže da zrave 40% zasluži). Možnost nakupa je tudi v tujini oz. preko interneta.

Zanima me potem še tudi nakup svedrov. Rad bi imel take, ki bi rezali vredu. Namreč do sedaj sem jih kupoval v HTE-ju in jih uporabljal na ročni mašinci, ampak je bilo vse skupaj porazno, saj mi je ob luknji vedno rahlo dvigovalo vezje (pad).

Se že v naprej zahvaljujem.

LP, Gregor
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.91
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 27, 2006 7:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Gregor,

Po moje se je še najboljše zapeljati čez mejo. Proxxonov vrtalnik v Conradu v Grazu je 37.50€ (ca 9.000sit) pri nas 12.000 - razlika bo skoraj pokrila bencin Wink - kataloška 800864
Ustrezno stojalo 52.50€ (ca 12.600sit) pri nas 15.000sit. kataloška 823834

piki
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 28, 2006 12:36 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hi!

Sem šel v bauhaus, pa pride vrtalnik 9399 SIT, pa stojalo 13999 SIT in 6390 SIT napajalnik. Tako da glede cen v Conradu se ne splača ravno gor vozit. Ne vem, če si ga ne bom kupil v Nemčiji kjer je zadeva občutno cenejša npr. na tem linku http://www.reichelt.de/ imajo precej ugodnih stvari. Npr. AtMega128 pride 11€ kar je precej manj kot pri nas.

Hvala za informacije.

LP Gregor
Nazaj na vrh
piki
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 28, 2006 1:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Samo to še me zanima. A napajalnik mora biti original, ali se lahko domač usmernik uporabi?

LP
Nazaj na vrh
podboj
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48
Aktiv.: 5.28
Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 28, 2006 11:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uporabi raje domač usmernik
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni