|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
grom Neznanec

Pridružen-a: Pet 18 Feb 2011 18:42 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.02
|
Objavljeno: Pet Feb 18, 2011 7:07 pm Naslov sporočila: Odkodiranje Blaupunkt avtoradia |
|
|
Zivjo!
Imam problemcek z avtoradiem Blaupunkt Boston CC22. Je letnik 93 kot radio dela odlicno ker pa je kasetnik sem ga vzel ven iz avta , sedaj sem se pa spomnil da bi ga imel kot radio v garazi. Problem je koda. Po mojmu spominu je koda 981 vendar se je izkazalo da temu ni tako.
Zanima me ce kdo ve kje se da dobit na netu brezplacno program za odkodiranje omenjenega radia -vtipkajo se serijske stevilke avtoradia-Blaupunkt kalkulator code?
Ce kdo poseduje program prosim ce mi posreduje kodo za avtoradio! ser st:BP2750P7484414 7642750010
Na netu sem nasel program za odkodiranje in opcijo da posljem ser. stevilko radia placam in mi posredujejo kodo. Cena je sprejemljiva cca 12EUR, vendar ne maram-ne zaupam placevanju preko neta. Tako da to ostane kot zadnja moznost.
Lep pozdrav!
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.20 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Pet Feb 18, 2011 7:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kot vem ta radio ni noben problem odkleniti s programčki, ki jih brezplačno najdeš na netu:
KLIK! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
grom Neznanec

|
Objavljeno: Pet Feb 18, 2011 10:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za odgovor-napotek!
Vendar kot sem ze napisal linki ki jih "ponujas" nimajo brezplacnih programov (oziroma jaz jih nisem nasel) Cena je res simbolicna vendar se branim placat po netu.
Ce mi lahko kdo posreduje konkreten link s programom za brezplacno odkodiranje avtoradia-v anprej hvala!
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.20 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Pet Feb 18, 2011 10:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nekaj mi pravi, da sploh nisi pogledal prvih zadetkov, to je na www.eserviceinfo.com.
Tam (in še marsikje drugje) je ta roba zastonj (na eservice je sicer omejitev na 50 downloadov dnevno, ampak to ni ovira). Teh programčkov je več. žal pa se ne spomnim katerega sem uporabil, ko je bilo pred leti potrebno odkleniti tak radio sodelavcu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
grom Neznanec

|
Objavljeno: Pet Feb 18, 2011 11:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala-uspel sem snet program za dekodiranje-deluje.
lep vikend! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni