|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
taubek Član

Pridružen-a: Čet 21 Feb 2008 0:37 Prispevkov: 174 Aktiv.: 0.79 Kraj: Malecnik pri MB
|
Objavljeno: Sre Mar 09, 2011 9:33 pm Naslov sporočila: PIC12F635.h datoteka |
|
|
Pozdravljeni,
naredil sem en programček s PIC12F635, katere imam že dalj časa doma. Problem je nastal ko sem skušal prevesti program in mi CCS C prevajalnik javi da header file ne obstaja.
Mi lahko kdo pripne v to temo 12F635.h file prosim. Ali pa še bolj uporabno, če poveste kje je možno prenesti .h datoteke s spleta.
LP, taubek
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mcride Član

Pridružen-a: Tor 27 Okt 2009 22:36 Prispevkov: 788 Aktiv.: 3.93 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Mar 09, 2011 9:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Najdi jo tam kjer si instaliral CCS...
lp
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vili Član

Pridružen-a: Ned 30 Maj 2004 16:37 Prispevkov: 64 Aktiv.: 0.26 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Mar 10, 2011 8:28 am Naslov sporočila: |
|
|
Poglej pod include direktorji. Ce ne obstaja lahko za prvo silo uporabis header file sorodnega mikrokontrolerja (oz ga popravis da je ustrezen). A na uradno stran ccs in njihov forum si ze pogledal?
Lp
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gumby Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32 Prispevkov: 4066 Aktiv.: 17.60
|
Objavljeno: Čet Mar 10, 2011 9:14 am Naslov sporočila: |
|
|
| Koda: |
| #include <12f635.h> |
Tole naj bo prva vrstica programa. Če javi napako, imaš CCS narobe inštaliran.
_________________ Tule nisem več aktiven. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
taubek Član

Pridružen-a: Čet 21 Feb 2008 0:37 Prispevkov: 174 Aktiv.: 0.79 Kraj: Malecnik pri MB
|
Objavljeno: Čet Mar 10, 2011 8:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
@gumby: Imam takšno prvo vrstico programa. CCS dela za vse ostale PICe ki jih imam, za tega pa nimam .h datoteke tako da mislim da je inštalacija OK. Lahko edino da sem ta file kdaj po nesreči izbrisal...
@vili: na uradni strani CCS sem gledal ampak je nisem našel.
@mcride: zelo konstruktiven odgovor, najlepša hvala za tako velikodušno pomoč... - (sarkastično)
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mcride Član

Pridružen-a: Tor 27 Okt 2009 22:36 Prispevkov: 788 Aktiv.: 3.93 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Mar 10, 2011 9:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
| taubek je napisal/a: |
@gumby: Imam takšno prvo vrstico programa. CCS dela za vse ostale PICe ki jih imam, za tega pa nimam .h datoteke tako da mislim da je inštalacija OK. Lahko edino da sem ta file kdaj po nesreči izbrisal...
@vili: na uradni strani CCS sem gledal ampak je nisem našel.
@mcride: zelo konstruktiven odgovor, najlepša hvala za tako velikodušno pomoč... - (sarkastično) |
Predvidevam, da compilerja nisi kupil; to so osnove, če bi prebral vsaj help oz. kak primer bi videl, da se nahajajo vse knjižice tam kjer si instaliral compiler, torej še natančneje pod PIC C/Devices, kaj je potem narobe z mojim odgovorom? Če si nesposoben ni moj problem in med tem, ko si pisal nekonstruktiven odgovor, bi že lahko našel želeno knjižnico.
No pa, da ne boš pisal traparij jo imaš tukaj
| Opis: |
|
 Download |
| Ime datoteke: |
12F635.h |
| Velikost datoteke: |
6.72 KB |
| Downloadano: |
8 krat |
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
taubek Član

|
Objavljeno: Pet Mar 11, 2011 9:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
mcride, hvala. Tole je odgovor v stilu kot sem ga pričakoval. Pa verjemi da sem najprej pogledal v C:\Program files\PICC\Devices če je datoteka not. Sem takoj na začetku tudi napisal, da najdem vse ostale ki sem jih potreboval, samo te ne. In da ne bom kot največji heker za programe povem, da sem program dobil na faksu pred približno 3 leti.
lp in še enkrat hvala za datoteko.
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 233 dni