|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.20 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Pet Mar 11, 2011 10:43 am Naslov sporočila: Pomivalni stroj Electrolux ESF6120 spet težave |
|
|
Pozdravljeni
Zanima me ali ima kdo podatek kako se pri pomivalnem stroju Electrolux ESF6120 vstopi v servisni menu in pomen kod ?
Našel sem servisno navodilo za ESF 6124, vendar opisuje kontrolno enoto EDW1100, v dotičnem stroju pa je vgrajen modul EDW212 in opisana procedura ne deluje (tudi procedura za nastavitev trdote vode je drugačna).
Problem je sledeč:
Stroj, ki je doma, se nekaj minut po začetku pomivanja ustavi, lučka za konec programa enakomerno utripa (domnevno nisem bil zraven), ko pa se odpre vrata in zapre nazaj, pa stroj deluje normalno do konca programa.
Zamenjal sem mikrostikalo na vratih, vendar se je napaka spet ponovila in ker mene spet ni bilo zraven, bi rad, če je seveda mogoče, prebral katero napako je stroj javil in potem ukrepal naprej.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
1.06 MB |
Pogledana: |
1 krat |

|
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
90.5 KB |
Pogledana: |
1 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.20 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Pon Mar 14, 2011 6:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Izgleda gre pri teh oznakah za taktiko 'zavaranje neprijatelja'.
Nisem imel nobenega pravega uspeha pri iskanju EDW212, razen, da sem izvedel, da naj bi bil to programator za pomivalne stroje Zanussi (ki je ravnotako v grupi Electrolux)
Kot vse kažeje je to programator EDW1000, za katerega sem dobil opis v nemškem in francoskem jeziku (če ima kdo opis v angleščini ali slovenščini, se priporočam) in situacija v dokumentaciji odgovarja tisti v stroju.
Napaka je bila 1. Nekaj narobe z dotokom vode. Sem očistil filtre na dovodu, nekaj smetic je bilo na njih, bomo videli, če je bilo to, tlak vode je zaenkrat še zadosten.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni