www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Pomivalni stroj Electrolux ESF6120 spet težave

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.20
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 11, 2011 10:43 am    Naslov sporočila:  Pomivalni stroj Electrolux ESF6120 spet težave Odgovori s citatom

Pozdravljeni

Zanima me ali ima kdo podatek kako se pri pomivalnem stroju Electrolux ESF6120 vstopi v servisni menu in pomen kod ?

Našel sem servisno navodilo za ESF 6124, vendar opisuje kontrolno enoto EDW1100, v dotičnem stroju pa je vgrajen modul EDW212 in opisana procedura ne deluje (tudi procedura za nastavitev trdote vode je drugačna).

Problem je sledeč:

Stroj, ki je doma, se nekaj minut po začetku pomivanja ustavi, lučka za konec programa enakomerno utripa (domnevno nisem bil zraven), ko pa se odpre vrata in zapre nazaj, pa stroj deluje normalno do konca programa.

Zamenjal sem mikrostikalo na vratih, vendar se je napaka spet ponovila in ker mene spet ni bilo zraven, bi rad, če je seveda mogoče, prebral katero napako je stroj javil in potem ukrepal naprej.

IMG_0018.png
 Opis:
 Velikost datoteke:  1.06 MB
 Pogledana:  1 krat

IMG_0018.png

Slika 017.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  90.5 KB
 Pogledana:  1 krat

Slika 017.jpg

Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.20
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 14, 2011 6:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Izgleda gre pri teh oznakah za taktiko 'zavaranje neprijatelja'.

Nisem imel nobenega pravega uspeha pri iskanju EDW212, razen, da sem izvedel, da naj bi bil to programator za pomivalne stroje Zanussi (ki je ravnotako v grupi Electrolux)

Kot vse kažeje je to programator EDW1000, za katerega sem dobil opis v nemškem in francoskem jeziku (če ima kdo opis v angleščini ali slovenščini, se priporočam) in situacija v dokumentaciji odgovarja tisti v stroju.

Napaka je bila 1. Nekaj narobe z dotokom vode. Sem očistil filtre na dovodu, nekaj smetic je bilo na njih, bomo videli, če je bilo to, tlak vode je zaenkrat še zadosten.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 500 dni