|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
RobertJecl Neznanec

Pridružen-a: Tor 07 Sep 2010 20:39 Prispevkov: 6 Aktiv.: 0.03 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pet Apr 29, 2011 10:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
KlavdijC je napisal/a: |
..Mi pa zrihtamo drugo ohišje za internet.. |
Hm ima kdo kakšno takšno podobno ohišje? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
KlavdijC Član

Pridružen-a: Sob 15 Avg 2009 16:26 Prispevkov: 1523 Aktiv.: 7.90 Kraj: Tolmin
|
Objavljeno: Pet Apr 29, 2011 10:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nasprotujem uničevanju simentalitete kot je ta radio Bodi srečen da ga imaš. Tak model so sanje marsikaterega zbiratelja. Ker je kozmetično kar v dobrem stanju. Pa popraviti se da prej kot karkoli drugega kar je internetnega. Tudi elektronika je lahko malo za očistit,pa kako elektronko za zamenjati. Če je potreba.Le čas in pravo roko potrebuje. Pa slišiš svet šele v pravi luči.. Kabel pa gre do prve veje drevesa in je že dovolj za povezavo z Londonom, Tokijem..itd. Ah stari dobri brezžični internet. Kolege pričaraj raje, da vidijo osvetljeno skalo ter temnordeče žareče elektronke kako žarijo v zvoku starega rocknrolla..to mu je temu radiju življenje ter vrednost. Ta radijo je tudi dandanes popravljiv ! Tudi če dvajst let ni bil vklopljen. Original je original |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
KlavdijC Član

Pridružen-a: Sob 15 Avg 2009 16:26 Prispevkov: 1523 Aktiv.: 7.90 Kraj: Tolmin
|
Objavljeno: Pet Apr 29, 2011 10:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa klikni Bolhacom..Stari radiji. Ali pa ostani na preži. Ta model radija kot na slikci, pa je še bolj redek za razžraufat samo za to. Še sam sem imel nekaj ohišji zaradi tega ker sem razdru jih. Preslabo ohranjeni. Odločitev iz dveh enega. Ostalo za kose. Ampak sem se znebil ohišji, ker ne morem imeti vsega. Premalo prostora. Tako malo spremljaj bolšjake,kontejnerje. Ne bo lahko ravno tak. Bo pa kaj podobnega kje ležalo. Se pa najde marsikaj, kar je lahko elektronsko vse razšraufano. Škatla pa cela. Za svoje užitke ustvarjanja. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sebastiant Član

Pridružen-a: Čet 20 Jul 2006 11:43 Prispevkov: 1814 Aktiv.: 7.88 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pet Apr 29, 2011 11:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
RobertJecl je napisal/a: |
Hm ima kdo kakšno takšno podobno ohišje? |
Imam, pa tudi enega takega, seveda praznega / polnega ne dam /:
http://www.jllacer.com/Euro_Radios/philips_830A.htm _________________ LP Sebastian |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RobertJecl Neznanec

Pridružen-a: Tor 07 Sep 2010 20:39 Prispevkov: 6 Aktiv.: 0.03 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sob Maj 07, 2011 7:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Će potrebuje kdo notranjost naj mi pošlje email na robi@robi.tv |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni