www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Zmanjkalo papirja...

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
LEDuser
Član
Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 12:06
Aktiv.: 5.27
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 03, 2011 9:38 am    Naslov sporočila: icon_warning Zmanjkalo papirja... Odgovori s citatom

Na spomladanski piknik 2010 je nekdo prinesel nekaj papirja, ki se zelo dobro obnese za izdelavo TIV z breskvico. Žal je prišel ta dan ko mi je tega papirja zmanjkalo in sedaj ne morem več izdelovati tako kvalitetnih ploščic Smile .

Povsod po Ljubljani sem spraševal za ta papir brez uspeha. Ponujali so mi samo gladek debel papir in navaden tanek brez sijaja, takega ki bi bil tanek in gladek pa kot pravijo ni ...

Imel sem že idejo (naslednji podvig) da obiščem tiskarno (papirnico), kjer tiskajo reklamne papirje in zaprosim za kašno balo ali dve Smile .

Zato prosim tistega ki je prinesel ta papir za informacijo kje je ta papir dobil oz. če ga še ima ga prosim še za kašen list.

DSCN1152.jpg
 Opis:
Poslednji list ...
 Velikost datoteke:  168.2 KB
 Pogledana:  9 krat

DSCN1152.jpg

aljoš
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03
Aktiv.: 13.21
Kraj: Škofja loka-poljanska dolina

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 03, 2011 9:49 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če ni to prinesel naš član AAndrej.... Vprašaj ga...Smile
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.94
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 03, 2011 1:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja to sem imel in sem na pikniku razdelil.Kje bi se dobil je težko.To sem namreč prosil mojega kolega ki je delal v tiskarni Delo.Že dolgo je že upokojenec in je uspel dobiti bivšega šefa.In je dobil ostanke v rolah.Taj e nekje skladišče papirja na Črnuče.Tako sem sam vse rezal na A4.Tako imam še nekaj za sebe.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
LEDuser
Član
Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 12:06
Aktiv.: 5.27
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 03, 2011 1:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem blizu Črnuč ... ja potem moram pa res v akcijo in fehtarit po papirnicah. Ima kateri forumaš kakšne veze?

p.s. je to mogoče Tiskarna DTP d.o.o. ?

andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.94
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 03, 2011 4:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne vem točno,Ko bom enkrat v Lj ali pa prišel k meni.Bom vprašal.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni