|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
DonFelipe -2
Pridružen-a: Pet 07 Jan 2011 12:39 Prispevkov: 267 Aktiv.: 1.52 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jul 20, 2011 9:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
PZUFIC je napisal/a: |
Poraba ne bo zaradi upora popolnoma nič manjša.  |
To itak da ne, samo bo sistem lažje deloval, pa tudi predelavo iz omenjenega avtomobilskega stikala mi bo naredil pravi.
Drugače pa sem močnejši akumulator dal notri, ne le zaradi porabnikov, temveč tudi zaradi zagotavljanja rezerve energije, ter da sem brez skrbi.Porabnik sicer ni velik, 1Ah. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lojzek Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 8:00 Prispevkov: 3387 Aktiv.: 15.98
|
Objavljeno: Čet Jul 21, 2011 6:10 am Naslov sporočila: |
|
|
prvič vidim in slišim, da se velikost porabnika meri v Ah. Da ni to typo in si mislil Ha ali Haha (to sta 2Ha)?
Tisti tipi porabnikov ki jih poznam jaz, se jim velikost meri v metrih, z morebitno uporabo predpon po SI sistemu (mili deci kilo).
Nič pa ne trdim, da sem že vse na tem svetu videl, in tako sploh ne trdim, da se ne motim  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DonFelipe -2
Pridružen-a: Pet 07 Jan 2011 12:39 Prispevkov: 267 Aktiv.: 1.52 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jul 21, 2011 8:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
lojzek je napisal/a: |
prvič vidim in slišim, da se velikost porabnika meri v Ah. Da ni to typo in si mislil Ha ali Haha (to sta 2Ha)?
Tisti tipi porabnikov ki jih poznam jaz, se jim velikost meri v metrih, z morebitno uporabo predpon po SI sistemu (mili deci kilo).
Nič pa ne trdim, da sem že vse na tem svetu videl, in tako sploh ne trdim, da se ne motim  |
Kaj ti sedaj ni jasno?
Poglej si malo tabele in navodila. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lado Član

Pridružen-a: Pon 09 Feb 2004 13:22 Prispevkov: 1004 Aktiv.: 4.23 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Čet Jul 21, 2011 9:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
O kako komplicirate za popizdit....konkretnega pa nič....
Tisto stikalo zveži in nič drugega ne rabiš...razen če ti avtomat ne dovoljuje 4x obremenitve ...pa pač drugavtomat (več na zs)
Tisto stikalo žveže skupaj L+D na avtomat in pripelje + iz akumulatorja na avtomat (da ne rabiš kontakta za vse štiri utripalke) kakšne releje,upore.........????
lp lado
Poslikaj stikalo zadaj ....kontakti... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni