|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
File Manager - ocena |
5 - odlično, redno spremljam in sem zadovoljen z vsebino |
|
2% |
[ 1 ] |
4 - Pogosto spremljam in sem relativno zadovoljen |
|
2% |
[ 1 ] |
3 - Dobro je, da ga imamo, se dobi koristne stvari na njem |
|
24% |
[ 12 ] |
2 - Malo je koristnega in težko ga je najti med vso ostalo navlako |
|
22% |
[ 11 ] |
1 - Nisem zadovoljen |
|
12% |
[ 6 ] |
0 - Ne uporabljam, ne prijavljam se v File Manager Elektronik.si |
|
36% |
[ 18 ] |
|
Skupaj glasov : 49 |
|
Avtor |
Sporočilo |
cerovac_i Član

Pridružen-a: Sre 21 Apr 2010 10:34 Prispevkov: 559 Aktiv.: 3.03 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Sre Sep 07, 2011 12:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
vilko je napisal/a: |
Projekti naj bi bili kompletni, shema, spremni tekst, ki razloži zadevo, saj naj bi bili projekti poučni, morebitno zraven tudi izvirna koda, če se gre za programirane mikrokrmilnike, morda, a ne nujno tudi pcb oziroma TIV, navodila za umerjanje naprave in seveda naslov avtorja, v kolikor se kaj zaplete. Vse lepo zazipano v eno datoteko. V kolikor so v projektu bolj eksotični elementi tudi podatek, kje se jih dobi.
.....
Vsak prispevek bi moral biti pregledan od adminitratorja, ki bi
ali prispevek dal v odgovarjajočo mapo
ali od avtorja zahteval dodatke, ki bi prispevek naredili popolno
al bi avtorju prispevek zavrnil z obrazložitvijo.
Tako bi nastala baza znanja, ki bi jo vsi radi pogledali, avtorji s ponosom, začetniki z željo po znanju. |
Moje mnenje je da so taki prispevki bolj primerni za revijo elektronik.si. _________________ Iščem zadovoljne avdiofile. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dorijan Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48 Prispevkov: 2564 Aktiv.: 12.39 Kraj: južnoprimorska
|
Objavljeno: Sre Sep 07, 2011 3:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz zagovarjam Vilkotovo stališče 1projekt, 1zip file, vse informacije v povezavi s projektom.
cerovac_i je napisal/a: |
Moje mnenje je da so taki prispevki bolj primerni za revijo elektronik.si. |
Marsikdo vpraša kaj kar je bilo lepo pojasnjeno v reviji. Mogoče ga takrat ta tema ni zanimala in je šel naprej. Search pa ne išče po vsebinah revije.
Je pa revija primerna za predstavitev izdelka in obširnejši opis tudi kakih postopkov ipd. _________________ Če nekaj deluje, razstavi in ugotovi zakaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3362 Aktiv.: 14.19 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Sre Sep 07, 2011 11:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
cerovac_i je napisal/a: |
Moje mnenje je da so taki prispevki bolj primerni za revijo elektronik.si. |
Morda res. Toda potem iz tega sledi zaključek, da FileManagerja ne potrebujemo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Sep 08, 2011 3:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
vilko je napisal/a: |
Morda res. Toda potem iz tega sledi zaključek, da FileManagerja ne potrebujemo. |
Kakor za koga. Meni je svoj čas dosti služil za osebno rabo. Stvari. ki sem jih pogosteje rabil kje drugje sem shrannjeval na FM. Tako so mi bile dostopne povsod, kjer sem imel dostop do interneta. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni