|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
renato Član

Pridružen-a: Pon 13 Jun 2011 16:37 Prispevkov: 17 Aktiv.: 0.10 Kraj: Višnja Gora
|
Objavljeno: Čet Okt 20, 2011 11:07 am Naslov sporočila: |
|
|
renato je napisal/a: |
renato je napisal/a: |
Pyr0Beast je napisal/a: |
preden ga priviješ ga nafilej z nafto, da ne bo mašina mrknila. |
ok hvala za nasvet
 |
in misliš da ni kaj narobe z bosh pumpo |
do zdaj nisem resil svoje tezave iz corso
po vsi ugotovitva mi je avtoelektro meglič povedal da je za mojo tezavo kriv racunalnik na bosch pumpi
prosil bi vase mnenje,pa še mi pušča naftu pri pumpi,zacel je obcasno cukati
zamenjal sem lmm,egr pa isto..
lp.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.70 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Čet Okt 20, 2011 11:28 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem imel podobne težave z Omego TDS, pa mi jih je rešil tale možak (ostali samoopevani kvazimojstri z vso možno diagnostično opremo so samo skomigali z rameni);
AVTOTEHNA VIS in OMAHEN d.o.o.
Tel: 01 786 09 13, INDUSTRIJSKA CESTA 5, 1290 GROSUPLJE
Pozna svoj posel, je še "old school" mojster in se loti reševanja težav z glavo in logičnim pristopom. _________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
renato Član

Pridružen-a: Pon 13 Jun 2011 16:37 Prispevkov: 17 Aktiv.: 0.10 Kraj: Višnja Gora
|
Objavljeno: Čet Okt 20, 2011 7:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
elson2k je napisal/a: |
Jaz sem imel podobne težave z Omego TDS, pa mi jih je rešil tale možak (ostali samoopevani kvazimojstri z vso možno diagnostično opremo so samo skomigali z rameni);
AVTOTEHNA VIS in OMAHEN d.o.o.
Tel: 01 786 09 13, INDUSTRIJSKA CESTA 5, 1290 GROSUPLJE
Pozna svoj posel, je še "old school" mojster in se loti reševanja težav z glavo in logičnim pristopom. |
HEHE tam sem kupil corso,ne glih od njega ampak od trgovca BOŠTJANA
on mi je dal garancijo 1000 km problemi se pojavili ze drug dan,on je iz mehaniki ugotovil da je nafta puščala na ventilu pumpe,zamenjal je ventil,ampak napaka je ostal,klical sem ga 100x dobil sem samo obljube in nič več,celo mi je obljubil da me bo danes poklical da bi reševali to zadevo in seveda ni,pokličem njegovo službno št oni pravijo da je odsoten in da ga ne bo danes baje je na seminarju čeprav je obljubil da bo danes poklical mene ,skratka on je neresen človek.
Pa še marsikaj bi povedal o njem,samo ni forum za to.
(VSENO ČE TE ZANIMA TI POVEM CELO ZGODBO)
Lep pzdrav |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.70 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Čet Okt 20, 2011 7:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uh, moram priznat da me je tole presenetilo - moje izkušnje so popolnoma drugačne. Sicer pa imamo takšne in podobne zgodbice "na zalogi" bolj kot ne vsi.
Če ti kaj pomaga, lahko jutri pokličem še enega znanca tu z dolenjske, je tudi včasih imel servis za Ople, če ima kakšno idejo ali nasvet. Ti javim.
LP _________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
renato Član

|
Objavljeno: Pet Okt 21, 2011 8:19 am Naslov sporočila: |
|
|
elson2k je napisal/a: |
Uh, moram priznat da me je tole presenetilo - moje izkušnje so popolnoma drugačne. Sicer pa imamo takšne in podobne zgodbice "na zalogi" bolj kot ne vsi.
Če ti kaj pomaga, lahko jutri pokličem še enega znanca tu z dolenjske, je tudi včasih imel servis za Ople, če ima kakšno idejo ali nasvet. Ti javim.
LP |
Prosil bi da pokličeš tega znanca povej mu moje težave .
Bil sem na elektro serviso MEGLIČ najdel je napako na računalniku bosch pumpe,napaka popravljena in lazji sem za 150 evra garancija 8 mescov,zdaj nebi smel cukati,ampak za puščanje nafte nisem se rešil zadeve ni imel časa,pa če bo ta tvoj znanc kaj poceni to zrihtal mi javi.
LP.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni