www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

WWW2 na wap-u

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.41
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 27, 2003 2:44 pm    Naslov sporočila: icon_idea WWW2 na wap-u Odgovori s citatom

Če koga zanima Wink, lahko zadevo preizkusi na naslovu http://www.elektronik.si/phpBB2/wap.php

Lp, Frenki

Nazadnje urejal/a frenki Pet Apr 02, 2004 10:47 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.92
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 27, 2003 4:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nimam telefona z WAP -om Embarassed bom poskusil kasneje, ko pridem do sestre. Idea Frenki, tole bi lahko dal med novice - da post ne bo prehitro "potonil"

lp
Silvo
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 27, 2003 8:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo,
V tem primeru si lahko zadevo ogledaš tule: WWW2 na wap-u (Netscape uporabniki: omogočen mora biti popup na tem url-ju).
Bom dal še med novice.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 27, 2003 9:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Veš, da me je imel firbec, da sem šel do sestre Wink ni kar reči skratka SUPER Very Happy

lp
Silvo
Nazaj na vrh
frenki
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 27, 2003 10:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Stvar je razmeroma enostavna, mogoče bo pa kdaj prav prišla Wink .

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 15, 2004 11:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Da tale star post malo "vzdignem". Vrjetno vas nekaj novih uporabnikov niti ne ve, da smo tudi na Wap-u Applause Boo hoo!
iggy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 13:38
Aktiv.: 1.04
Kraj: LJ/ng

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 29, 2006 6:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ta WAP je zakon! Žal se pokaže samo za eno stran teksta, potem imam samo še možnost "nazaj". Zadnje sporočilo, ki sem ga prebral je na http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?p=30978#30978 in je prispela do: "...roko na grlo in...KONEC" Tudi vse teme se ne pokažejo Sad

Iggy
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 29, 2006 7:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Laughing Leta 2003 je bilo to verjetno še zanimivo, sedaj pa dvomim, da ga kdo sploh še uporablja Wink . Kolikor se spomnim, sem namenoma postavil omejitev dolžine teksta, ker se je sicer mojemu telefonu utrgalo.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
iggy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 29, 2006 10:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ok, Frenki, tako ti povem: Jaz osebno, še vedno mislim, da je zadeva kar "hip" in "kul" in "bjutiful". Laughing Ampak resno, če bi ti uspelo dati cele rubrike in poste na WAP, bi po mojem bilo kar dobro. Možno, da sem neveden ampak še nisem slišal za forum, ki bi imel kaj takega. Tudi slo-tech nima tega, pa je zelo urejen forum. Jaz bi ta WAP 100% uporabljal. Raje kot da se igram neko brezvezno igrico pogledam kaj je novega na forumu! That's entertainment, man! Very Happy

Iggy
Nazaj na vrh
NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 4.00
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 29, 2006 10:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz forum redno spremljam preko mobilnika kadar sem na terenu in me ni doma. Za mene je stvar še kako "bjutiful" Very Happy
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.61
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 29, 2006 10:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni bi tudi bilo tole všeč, če bi se dalo malo nadgradit (mobilna opera ima neke probleme s prikazom tele strani...)
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
frenki
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 29, 2006 11:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bom videl, kaj se bo dalo naredit Wink .

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
iggy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 30, 2006 9:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala Frenki. Very Happy Če najdeš kašno primerno delo zame ti bom z veseljem pomagal.

Iggy
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni