|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
red_mamba Član

Pridružen-a: Ned 20 Feb 2005 17:56 Prispevkov: 1486 Aktiv.: 6.27 Kraj: Yogyakarta
|
Objavljeno: Pet Dec 02, 2011 12:07 pm Naslov sporočila: Plasticni polz |
|
|
Slucajno kdo ve kje bi se dalo dobiti vijak s trapeznim navojem ali polz za transport praskastega materiala. Material je v obliki cevk 1mm premera in dolzine nekje 2 do 4mm.
Rabil bi vsaj ene 4-5cm navoja, da sestavim en prototip
Za test je lahko katera koli plastika, super bi pa bilo ce bi bila antistaticna
za preiskus ideje bi pa tudi kovinski bil ok sam da se lahko cimprej sestavi zadeva
lp _________________ Bad things happen to good people all the time for no reason!
Blog |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damo Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45 Prispevkov: 2008 Aktiv.: 8.47 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Pet Dec 02, 2011 12:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
polž od "flajšmašine" ? _________________ Dobrga štromarja samo slab šnops strese! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
red_mamba Član

Pridružen-a: Ned 20 Feb 2005 17:56 Prispevkov: 1486 Aktiv.: 6.27 Kraj: Yogyakarta
|
Objavljeno: Pet Dec 02, 2011 12:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
damo je napisal/a: |
polž od "flajšmašine" ? |
gre se za precizno doziranje ne za filanje 1kg pakunge
torej tudi zrno po zrno ce je potrebno _________________ Bad things happen to good people all the time for no reason!
Blog |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
red_mamba Član

|
Objavljeno: Pet Dec 02, 2011 1:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ok, mogoce sem nasel pravega
Legotechnics polz 4716
Sem narocil 2 kompleta po 10 komadov,
na pogled zgleda da bo pravih dimenzij pa se
zdruzit se bodo dali za pravo dolzino _________________ Bad things happen to good people all the time for no reason!
Blog |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Obelix Član

Pridružen-a: Pon 19 Maj 2008 13:59 Prispevkov: 1881 Aktiv.: 9.04 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pet Dec 02, 2011 1:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne boš verjel. Ampak pravkar sem ti nameraval predlagati, da poglej pri Fischertechnik ali Lego.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
red_mamba Član

|
Objavljeno: Pet Dec 02, 2011 2:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Obelix je napisal/a: |
Ne boš verjel. Ampak pravkar sem ti nameraval predlagati, da poglej pri Fischertechnik ali Lego.  |
Saj meni tudi ni prislo to na misel pa sem slucajno na ebayu zasledil ko sem iskal tole. Pa se dobijo se kot rezervni deli precej poceni, kar bi naj pocenilo celoten prototoip.
Si sploh ne upam vprasat koliko bi stalo, da bi moral dati takega polza delati po meri.
Edino ne vem tocno kateri material uporablja lego za kocke. Ker za resno uporabo zadeva ne sme biti staticna da se mi material ne lepi na vijak _________________ Bad things happen to good people all the time for no reason!
Blog |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pyr0Beast Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11 Prispevkov: 4969 Aktiv.: 23.99
|
Objavljeno: Pet Dec 02, 2011 3:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
PVC al abs clo.
Ni neki high-tech |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
red_mamba Član

|
Objavljeno: Pet Dec 02, 2011 3:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Abs mislim da se dobi tudi v antistaticni obliki.
Nisem se neke velike raziskave delal, to bo ko pride masovna proizvodnja na vrsto  _________________ Bad things happen to good people all the time for no reason!
Blog |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
red_mamba Član

|
Objavljeno: Čet Dec 22, 2011 3:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
tole kaze da bo ravno prava zadeva,
polz je tak kot bi ga dal po meri naredit
zdaj med prazniki preizkusim prototip, da vidim kaksna je ponovljivost _________________ Bad things happen to good people all the time for no reason!
Blog |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni