www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Mazda avtoradio adapter

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
audiox
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Dec 2009 19:13
Aktiv.: 4.80
Kraj: Metlika

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 04, 2011 10:51 pm    Naslov sporočila:  Mazda avtoradio adapter Odgovori s citatom

Pozdravljeni.

Mazda 323f, letnik 1999.

Za ta avto iščem adapter za avtoradio, ampak ravno nasprotno kot je na sliki v priponki. Zdaj iz luknje za avtoradio gledajo 2 konektorja, ki sta točno takšna kot 2 desna na sliki.

Na adapterju, ki ga iščem morajo biti vsi trije 'kontra konektorji'.

Vesel bom vsake informacije.

lp

adapter.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  53.74 KB
 Pogledana:  1 krat

adapter.jpg

audiox
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 04, 2011 11:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tukaj je boljša slika. To potrebujem:

adapter2.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  12.48 KB
 Pogledana:  2718 krat

adapter2.jpg

ptc
Član
Član

Pridružen-a: Pon 27 Apr 2009 9:20
Aktiv.: 0.74
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 06, 2011 12:17 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ali na ebayu ni nič?

LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiox
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 06, 2011 11:31 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ma kak eBay. Ne zanima me kolko stane, samo da je v Sloveniji in da je na zalogi. Konektorji v mojem avtu so tavarniški. Teh adapterjev mora bit na kile.
audiox
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 06, 2011 5:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Rešeno.
PPG78
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09
Aktiv.: 9.88
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 06, 2011 5:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

audiox je napisal/a:
Ma kak eBay. Ne zanima me kolko stane, samo da je v Sloveniji in da je na zalogi. Konektorji v mojem avtu so tavarniški. Teh adapterjev mora bit na kile.

Moja izkušnja s temi adapterji je taka da so pri nas dragi, če je avto malo starejši (tako kot recimo tvoja Mazda) pa jih še nimajo na zalogi. Za tak denar kot so na Ebay-u (približno 1/3 cene pri nas) jih ne boš dobil nikjer, pa še v nabiralnik ti ga dostavijo.
Jaz sem ga kupil pri abelektronik in ga dobil v nekaj dneh. Recimo za MAzdo pride manj kot 10€ - klik.

LP, Peter
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 500 dni