|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.02 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Pon Feb 20, 2012 6:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni se je tudi v službi zatikalo. kot je Azrael napisal. Je pa T2 omrežje če se ne motim.
_________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.63 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Pon Feb 20, 2012 8:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Siol 10M in Maxthon, dela pa zelo slabo.
_________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.63 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Pon Feb 20, 2012 8:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Samo prejšnji post sem napisal pa že deluje neobičajno hitro.
_________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.04 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Feb 20, 2012 9:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tako pač je. Baza je postala velika. Trenutno delamo na rezervni lokaciji, ker je strežnik na SiOL odpovedal poslušnost.
Tole dobite for free, za kaj več se bo treba malo potruditi.
_________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sundancer Član

Pridružen-a: Ned 08 Avg 2004 22:30 Prispevkov: 374 Aktiv.: 1.58 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Feb 20, 2012 9:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
Tole dobite for free, za kaj več se bo treba malo potruditi. |
Ne bom skrival na koliko cenim uporabnost foruma in delo drustva elektronikov slovenije. Vabim tudi ostale k sodelovanju.
Nihce me ni prosil za donacijo. Sam sem hvalezen, da se nekateri ljudje trudijo in svoj prosti cas vlagajo ne samo v moderiranje in vzdrzevanje tega foruma pac pa tudi aktivno prirejajo dogodke v okviru drustva elektronikov. Menim, da si drustvo zasluzi donacije, ki bodo pripomogle k nakupu postenega serverja, da bo forum zadihal na polno.
Menim, da je vsakdo ki prebira forum (je doma na toplem in ima internet) sposoben donacije pa cetudi je samo 1EUR. To je vec kot nic. Vsak EUR je dobrodosel.
S spostovanjem,
Marko R.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
19.11 KB |
Pogledana: |
10686 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s54jp Član

Pridružen-a: Pet 21 Nov 2008 16:57 Prispevkov: 865 Aktiv.: 4.29 Kraj: Ljutomer
|
Objavljeno: Tor Feb 21, 2012 9:58 am Naslov sporočila: |
|
|
sundancer je napisal/a: |
VolkD je napisal/a: |
Tole dobite for free, za kaj več se bo treba malo potruditi. |
Ne bom skrival na koliko cenim uporabnost foruma in delo drustva elektronikov slovenije. Vabim tudi ostale k sodelovanju.
Nihce me ni prosil za donacijo. Sam sem hvalezen, da se nekateri ljudje trudijo in svoj prosti cas vlagajo ne samo v moderiranje in vzdrzevanje tega foruma pac pa tudi aktivno prirejajo dogodke v okviru drustva elektronikov. Menim, da si drustvo zasluzi donacije, ki bodo pripomogle k nakupu postenega serverja, da bo forum zadihal na polno.
Menim, da je vsakdo ki prebira forum (je doma na toplem in ima internet) sposoben donacije pa cetudi je samo 1EUR. To je vec kot nic. Vsak EUR je dobrodosel.
S spostovanjem,
Marko R. |
Gre pa tudi tako da se včlaniš v društvo:
http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?p=328411#328411
Časi donacij se počasi iztekajo. ( Beračenja!)
Vseeno pa velika zahvala za tvojo pobudo in donacijo.
Lep pozdrav Josip
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sundancer Član

Pridružen-a: Ned 08 Avg 2004 22:30 Prispevkov: 374 Aktiv.: 1.58 Kraj: Ljubljana
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.04 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Feb 21, 2012 9:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Donacija je pač ena od oblik finansiranja določenih stvari, ki je predvidena tudi v naši zakonodaji in je povsem legitimna oblika združevanja finančne moči za dosego nekega projekta.
_________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.69 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Tor Feb 21, 2012 10:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Donacije niso nujno finančne.
Recimo naša firma veliko lažje podari 10 enkoderjev za nek dober projekt kot pa plača 1000 eur - toliko bi isti enkoderji stali, če bi jih (drugje) kupil za denar.
In tudi to je donacija.
_________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.56 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Sre Feb 22, 2012 1:30 am Naslov sporočila: |
|
|
Počasnost?
Danes je pa občutno hitreje vse skupaj .
_________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.13 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Čet Feb 23, 2012 8:04 am Naslov sporočila: |
|
|
Vse je obupno počasno. Kdaj bo kaj boljše? Če ni denarja bomo donirali. Povejte.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

|
Objavljeno: Čet Feb 23, 2012 11:26 am Naslov sporočila: |
|
|
Bo, bo,...
frenki je kupil nov raid kontroler za server. Zdaj je stvari treba zložiti skupaj in vse ponovno instalirati. Ta teden bo potrebno torej še čakati,...
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6735 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Čet Feb 23, 2012 1:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Očitno bo imel gospod Murphy prste vmes še naprej. Danes dopoldne sem zadnji trenutek ujel električarja, ki je že posegal po glavni varovalki. Hja ... števec je prišel menjat. "Zglihala" sva za 15 minut odloga, da sem lahko strežnik vsaj normalno izključil pred izpadom.
No, ... elektrika je nazaj in lahko nadaljujem s pripravo
Lp, Frenki
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6735 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Čet Feb 23, 2012 4:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
borber je napisal/a: |
Vse je obupno počasno. Kdaj bo kaj boljše? Če ni denarja bomo donirali. Povejte. |
Kakšno uro nazaj sem menjal nekaj nastavitev na tem strežniku. Pri meni dela kar zadovoljivo. Je tudi drugje kaj bolje?
Lp, Frenki
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Čet Feb 23, 2012 4:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni dela sedaj zelo hitro.
_________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni